Antalyaspor, Fernando Lucas Martin'in Al-Jazira'ya Transferini Duyurdu

05.08.2023 - 18:33 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 18:39

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Fernando Lucas Martins'in transferi konusunda Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Jazira kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Antalyaspor, Fernando Lucas Martin'in Al-Jazira'ya Transferini Duyurdu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Kulübü, Brezilyalı oyuncusu Fernando Lucas Martins'in Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Jazira kulübüne transfer olduğunu bildirdi.

Bilindiği üzere yıldız oyuncunun Al-Jazire ile anlaştığını daha önce yapmış olduğumuz özel haberle sizlere duyurmuştuk. İlgili haberi okumak için tıklayın.

Fernando Lucas Martins, Al-Jazira ile anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Fernando Lucas Martins'in transferi konusunda Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Jazira kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. 

Futbolcumuza verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe, Gambiyalı sol kanatın peşinde! Hocası konuştu...
Habere Git

Fernando Lucas Martins'in Antalyaspor performansı

Son iki sezonda Antalyaspor forması giyen 31 yaşındaki oyuncu, kırmızı-beyazlılarla çıktığı 49 maçta 9 gol attı.

Haji Wright, Coventry City FC ile sözleşme imzaladı

Öte yandan Akdeniz ekibi, dün Haji Wright'ın transferi konusunda İngiltere'nin Coventry City FC kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

Kırmızı-beyazlı ekip, yıldız oyuncunun transferi için İngiliz kulübünden 9 milyon Euro bonservis, 2 milyon Euro bonus ve bir sonraki satıştan da yüzde 20 pay alacağını duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Norwich City'de Milot Rashica gelişmesi!
Habere Git

Fraport TAV Antalyaspor ayrıca, bugün VfL Bochum kulübünden Gerrit Holtmann ile 1 yıl kiralık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler