Beşiktaş maçı sonrası Antalyaspor’da Başkan Boztepe gözünü Avrupa’ya dikti

06.11.2023 - 12:11 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 12:16

Beşiktaş karşısında 3 puana ulaşan Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe, Türkiye Kupası’nı alarak Avrupa’ya gidecekleri iddiasında bulundu.

Beşiktaş maçı sonrası Antalyaspor’da Başkan Boztepe gözünü Avrupa’ya dikti

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 11’inci haftasında Beşiktaş’ı 3-2 mağlup eden Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe hedefi büyüttü. Başkan Boztepe, maç sonunda yaptığı açıklamada hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu ve şampiyonluğun da uzak olmayacağını belirtti.  

“Ligde kalmak için oynamayacağız”

İyi bir dönemde göreve geldiklerini söyleyen Boztepe, “Allah’ıma hamdolsun futbolcularımıza, taraftarımıza kendimize inandık. Her bir birey yüreğini ve ciğerini ortaya koydu. Hepsine teşekkür ediyorum. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından 6 puan aldık. Bu şekilde bir seriye başladık. Allah nasip ederse Ankaragücü’yle de performansımızı devam ettireceğiz. Bundan sonra ligde kalmak için oynayan bir takım değil, hak ettiği yerde, üst sıralara oynayan bir takım olacağız. Tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hepiniz iyi ki varsınız.” diye belirtti.

Şampiyonluk sözleri

Hedeflerinin büyüdüğüne dikkat çeken Boztepe, “Şampiyonluğa tabii ki iddiamız var ama Anadolu kulübüyüz, inşallah onu da başarırız. Avrupa kupalarında oynayacağız. Allah nasip ederse Türkiye Kupası’nı evimize getireceğiz. Bunu Antalyaspor’un sahibi olan taraftara hediye edeceğiz. Biz onlara inandık, onlar da bize inansınlar. Bunu ekip olarak başaracağız.” dedi.  

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, 10 yıl sonra iç sahada Beşiktaş galibiyeti yaşadı
Habere Git

“Futbolcuların kafaları dimdik”

Futbolcuların mutluluğundan bahseden Boztepe, “Futbolcuların hepsi inanılmaz mutlu. Hepsi gerçekten kafaları dimdik, onurlu ve gururlular. Çünkü hepsi de gerçekten yüreğini ortaya koydu. Hepsine teşekkür ediyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum. Allah’a emanetsiniz selametle” sözlerine yer verdi.

Antalyaspor adeta uçuşa geçti

Bu sonuçla ligin 10. haftasında 1-0'lık RAMS Başakşehir galibiyetinin ardından iç sahada Beşiktaş'ı da evine puansız gönderen Akdeniz ekibi, üst üste iki maçını kazanarak çıkışını sürdürdü.

Süper Lig'de bundan önce Beşiktaş'ı iç sahada 2013-2014 sezonunda 30 Eylül 2013'te 2-0 yenen kırmızı-beyazlılar, o günden sonra evindeki karşılaşmalarda rakibine skor üstünlüğü kuramadı.

Antalyaspor, bu 10 yıllık sürede Beşiktaş ile ligde karşılaştığı iç saha mücadelelerinde 6 yenilgi yaşadı, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler