Antalyaspor’da Alex de Souza’nın fotoğrafları kriz yarattı!

12.07.2024 - 18:40 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 19:11

Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Alex de Souza’nın, Burdur’da düzenlenen kampta Fenerbahçeli taraftarlar ile fotoğraf çekinip imza vermesi camiada krize sebep oldu.

Antalyaspor’da Alex de Souza’nın fotoğrafları kriz yarattı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni teknik direktörü Alex de Souza ile birlikte Burdur'da yeni sezon çalışmalarını sürdürürken Brezilyalı teknik adamın kampı ziyarete gelen Fenerbahçeli taraftarlara imze vermesi ve fotoğraf çekinmesi camiada büyük tepkiye neden oldu.

Taraftarlar isyan etti

Antalyaspor taraftarları, destekledikleri takımın teknik direktörlerini işinin başındayken başka bir takımın taraftarları ile fotoğraf çekinmesine oldukça sert tepki gösterdi. Gelen tepkiler sonrasında ise kırmız-beyazlı kurmaylardan açıklama geldi.

"Şaşkınlık ve üzüntü ile gördük"

Antalyaspor'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugün sosyal medyada, takımımızın Burdur kampı sırasında başka takım taraftarlarının teknik direktörümüz Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntülerini biz de yönetim kurulu olarak şaşkınlık ve üzüntü ile gördük" ifadeleri yer alsa da taraftarın tepkisi dinmedi.

Sosyal medyada yorumlar kapalı!

Öte yandan ise Akdeniz ekibin sosyal medya hesaplarındaki yorumlar kısmı bir süredir taraftarlara kapatılmış durumda. Bu konuya dair de yönetimden herhangi bir açıklama gelmedi. 

Fenerbahçeliler de tepki gösterdi

Fenerbahçeli taraftarlar da "Alex bizim efsanemiz! Onun heykeli Kadıköy'de dikili" şeklinde yorumlar yaparak Antalyaspor'dan yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler