Antalyaspor'a Stefan Mitrovic Transferinde Suudi Arabistan'dan Rakip Çıktı

15.07.2023 - 09:53 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 09:55

Antalyaspor'un transferini bitirme aşamasına getirdiği Stefan Mitrovic'e Suudi Arabistan’dan teklif geldi. Getafe; Mitrovic’i Arabistan’a satma kararı alırken, Sırp futbolcu ise Antalyaspor formasını giymek için diretiyor.

Antalyaspor'a Stefan Mitrovic Transferinde Suudi Arabistan'dan Rakip Çıktı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

12 futbolcusuyla yollarını ayıran ve Erdoğan Yeşilyurt ile Jakup Kaluzinski transferini duyuran Antalyaspor'a Stefan Mitrovic'ten gelen haber canları sıktı. 

Akdeniz ekibinin her konuda anlaşmaya vardığı Sırp savunma oyuncusu Stefan Mitrovic’e Suudi Arabistan’dan son dakikada gelen transfer teklifi, bonservisini elinde bulunduran Getafe’nin kafasını karıştırdı.  

Getafe fikir değiştirdi

Daha önce Mitrovic'in transferi için Antalyaspor ile anlaşmaya varan Getafe, Suudi Arabistan’dan gelen teklifle fikir değiştirdi. 

İlgini Çekebilir
Erdoğan Yeşilyurt, Antalyaspor'da!
Habere Git

Antalyaspor’un önüne engel oldu

İspanyol ekibi, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki stoperi Arabistan’a yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı planlarken, Antalyaspor’un önündeki en büyük engel olarak ortaya çıktı.  

Sırp futbolcu inat ediyor

Getafe transferde fikir değişikliğine giderken, Sırp futbolcu Stefan Mitrovic ise verdiği sözü sürdürüyor. 33 yaşındaki futbolcunun Antalyaspor’a söz verdiği gerekçesiyle kulübü Getafe’ye rest çektiği ve Arabistan’da forma giymek istemediğini söylediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor ilk transferini resmen tamamladı
Habere Git

Buksa Lens'ten gelecek haberi bekliyor

Antalyaspor’un şehre getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği Polonyalı futbolcu Adam Buksa da bonservisini elinde bulunduran Fransız ekibi Lens’ten gelecek onayı bekliyor. Son görüşmelerin yapılmasının ardından golcü futbolcunun Antalyaspor ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler