Antalyaspor'a dava açmıştı! Zymer Bytyqi Süper Lig'de kalıyor

17.08.2024 - 12:18 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 12:25

Antalyaspor'dan sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan ve alacakları için kulübe dava açan Zymer Bytyqi, Süper Lig'in yeni ekibi Bodrum FK'ye transfer olmak üzere.

Antalyaspor'a dava açmıştı! Zymer Bytyqi Süper Lig'de kalıyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Antalyaspor'dan sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran Zymer Bytyqi, futbol kariyerine ülkemizde devam etme kararı aldı.

Süper Lig'in yeni ekibinin takibinde

Ege'nin yerel gazetesi Yeni Asır'ın haberine göre Süper Lig'in yeni ekibi Bodrum FK, bonservisi elinde bulunan 27 yaşındaki Kosovalı futbolcuyu transfer etmek istiyor.

Oyuncu sıcak bakıyor

Haberde yer alan bilgiye göre; kanat oyuncusu Antalyaspor'un eski başkanı ve şu an Muğla temsilcisinin çoğunluk hisselerini elinde bulunduran Ali Şafak Öztürk faktöründen dolayı Muğla temsilcisine gitmeye sıcak bakıyor.

İki kulüp daha ilgileniyor

Yeşil-beyazlı ekip ile 27 yaşındaki oyuncunun arasında maaş pazarlığı yapılırken 2 Süper Lig kulübünün daha oyuncu ile ilgilendiği belirtildi.

2 gol 2 asist

Geride bıraktığımız sezon Antalyaspor ile 33 maça çıkan ve alacaklarından dolayı Akdeniz ekibine dava açan Bytyqi, kırmızı-beyazlı forma ile 2 gol 2 asist katkısı gösterebildi.

Senin için hazırladığımız haberler