Antalyaspor'a Alex şoku!

09.08.2024 - 21:18 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 21:20

Süper Lig'de yarın Göztepe ile karşılaşacak Antalyaspor'da Alex de Souza şoku yaşanıyor. Brezilyalı teknik adamın lisansının yeterli olmadığı için yardımcısı Mehmet Aurelio’nun Akdeniz ekibinin teknik sorumlusu olarak lisansı çıkarıldı.

Antalyaspor'a Alex şoku!

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezonu yarın Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe karşısında açacak Antalyaspor'da Alex de Souza şoku yaşanıyor. Akdeniz ekibinde Brezilyalı teknik adamın lisansı yeterli olmadığı için yardımcısı Mehmet Aurelio’nun lisansı teknik sorumlu olarak çıkarıldı.

Teknik patron Aurelio

Göztepe maçı öncesi son 24 saate girilirken, Antalyaspor bu karşılaşmada forma giyebilecek tüm futbolcularına lisans çıkarırken, teknik adamlar konusunda sorun yaşandı. Teknik Direktör Alex de Souza’nın lisansının yeterli olmaması sebebiyle yardımcısı Mehmet Aurelio, teknik sorumlu olarak kayda geçirildiği Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde de ilan edildi.

Türkiye'de karşılığı yok

Teknik adamlık kariyerinde Sao Paulo'nun genç takımı ve Brezilya ikinci lig ekiplerinden Avai'de görev yaparak başlayan Alex'in aldığı diploma, Türkiye'de yeterli görülmedi. Genç teknik adamın yönetici sıfatıyla saha kenarında yer alacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler