Antalyaspor, Dario Saric Transferini Bitirdi

24.08.2023 - 16:31 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 16:36

Ramzi Safouri transferi son anda suya düşen Antalyaspor, yeniden yöneldiği Dario Saric transferini bitirdi. Kırmızı-Beyazlılar, Boşnak futbolcuyu resmi imza için Antalya’ya davet etti.

Antalyaspor, Dario Saric Transferini Bitirdi

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Ramzi Safouri transferinden sağlık kontrolünün ardından vazgeçen Antalyaspor, aradığı ismi İtalya’da buldu. Kırmızı-Beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardığı, ancak kulübü Palermo’yu ikna edemediği Dario Saric transferinde mutlu sona ulaştı. Akrep, Dario Saric’in ardından Palermo’yu da transfer için ikna etti. 

Türkiye için yola çıktı

Palermo ile yaptığı yoğun görüşmelerin ardından İtalyan ekibini transferde ikna eden Kırmızı-Beyazlılar, deneyimli futbolcuyu Türkiye’ye davet etti. Eşyalarını toplayan başarılı futbolcunun Antalya’ya geldikten sonra sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Satın alma opsiyonlu olacak

Antalyaspor’un satın alma opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağlayacağı Dario Saric’in sözleşmesinde yer alacak madde de belli oldu. Geçtiğimiz sezon başında Ascoli’den 1.8 milyon Euro karşılığında transfer edilen deneyimli futbolcu için satın alma opsiyonunun ise 2 milyon Euro olduğu öne sürüldü.

Saric, 30 maçta 2 gole katkı koydu

Geçen sezon İtalya Serie B ve İtalya Kupası’nda 30 maça çıkan başarılı futbolcu, 1 gol ve 1 asist yaparak skor katkısı sundu. Deneyimli futbolcu, bin 571 dakika sahada kaldı. Deneyimli orta saha oyuncusu Bosna Hersek Milli Takım formasını da sırtına geçirdi. 2022 yılında aday kadroya davet edilen Saric, 1 kez ülkesi adına sahaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler