Antalyaspor, Tanguy Coulibaly Transferinde Hoffenheim'a Karşı

02.08.2023 - 21:40 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 21:51

Transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam eden Antalyaspor, transferde Alman ekibi Hoffenheim ile karşı karşıya geldi. Tanguy Coulibaly için iki takım birbirine rakip oldu.

Antalyaspor, Tanguy Coulibaly Transferinde Hoffenheim'a Karşı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Sezonun açılmasına kısa süre kala sadece 3 transfer yapabilen Antalyaspor, kadrosuna önemli takviyeler yapmak için çalışmalarına devam ediyor. Savunmaya ve kanatlara transfer yapmayı planlayan Antalyaspor’a Almanya’nın güçlü takımlarından Hoffenheim rakip oldu. Hem Antalyaspor hem de Hoffenheim, son olarak Stuttgart forması giyen Tanguy Coulibaly için devreye girdi. 

Alman ekibi transferde avantajlı

Nuri Şahin’in kadrosunda görmek istediği Fransız kanatın transferi için avantajlı olan kulüp ise Hoffenheim… 4 sene önce Fransa’dan Almanya’ya gelen başarılı futbolcunun, ülke değişikliğine sıcak bakmadığı ve bu sebeple Antalyaspor’un şansının düşük olduğu da gelen haberler arasında yer aldı. 

Bonservisini eline aldı

Paris Saint Germain’in altyapısından yetişen ve 2019-2020 sezonu öncesinde Stuttgart’a transfer olan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, 4 yıllık anlaşmasını tamamlamasının ardından bonservisini eline aldı. Transfer için bonservis bedeli ödenmeyecek genç futbolcunun, Transfermarkt değeri ise 2.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan ayrıldı, 3. Lig'e transfer oldu!
Habere Git

Bundesliga’da 66 maça çıktı

66’sı Bundeasliga’da olmak üzere Stuttgart formasıyla bugüne kadar 74 maça çıkan genç futbolcu, 6 gol ve 3 asist üretti. Geçen sezon daha çok hamle oyuncusu olarak şans bulan Coulibaly, 14 maçta 312 dakika süre bulduğu Bundesliga’da 4 gol kaydederek, 78 dakikada 1 gol ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler