Antalyaspor - Sivasspor maçı kadın seyircilere ücretsiz

04.03.2022 - 15:33 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 15:38

Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sivasspor maçını kadın taraftarların ücretsiz olarak izleyeceğini açıkladı

Antalyaspor - Sivasspor maçı kadın seyircilere ücretsiz

Fraport TAV Antalyaspor'da Basın Sözcüsü Adnan, Sivasspor maçı öncesi taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. 

Kadın seyircilere ücretsiz bilet

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Demir Grup Sivasspor maçında kadınlara jest yapmayı uygun gördüklerini söyleyen Başkan, "Başkanımız Aziz Çetin ile birlikte yönetim kurulumuzun kararıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 6 Mart Pazar günü saat 19.00da oynayacağımız Sivasspor karşılaşmasında kadın taraftarlarımızın biletlerini yönetim olarak ücretsiz yükleyeceğiz. 

Stadyuma kadınlarımızı bekliyoruz

Stada giriş şartlarını yerine getiren kadın taraftarlarımızın, bilet@antalyaspor.com.tr adresine TC kimlik numaralarını göndermeleri yeterli olacak. Kadınlarımızın hayatlarımıza kattıkları güzelliği stadımızda da yaşatmasını diliyor ve bekliyoruz. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Avcı, Şahin'i avlıyor! Fırtına kupada da kopuyor
Habere Git

Antalyaspor 7 maçtır evinde kaybetmedi

Sivasspor maçı öncesinde Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig’de sahasında oynadığı son 7 maçı kaybetmedi. Kırmızı beyazlılar son 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken 15 puanı hanesine yazdırdı. Akrepler, sahasında bu sezon oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Antalyaspor, DemirGrup Sivasspor maçından puan ya da puanlar alarak seriyi 8’e çıkarmanın hesabını yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler