Antalyaspor önce fotoğrafı sildi sonra Jehezkel'i kadro dışı bıraktı

14.01.2024 - 19:28 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 00:09

Süper Lig ekibi Antalyaspor, Trabzonspor maçından hemen sonra maçta gol atan Sagiv Jehezkel'i kadro dışı bıraktı. Akdeniz ekibi, maç sırasında fotoğrafı da silmişti. Detaylar...

Antalyaspor önce fotoğrafı sildi sonra Jehezkel'i kadro dışı bıraktı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Antalyaspor, Trabzonspor maçının sona ermesinden hemen sonra maçta gol atan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel'i kadro dışı bıraktı.

Maç sırasında fotoğrafı sildi

Antalyaspor, İsrailli oyuncu Jezkel’in gol sevinci yaşadığı fotoğrafı sosyal medyaya paylaştıktan kısa süre sonra ise kaldırmıştı.

Maçta tek golün sahibi

Trabzonspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Antalyaspor'da takım adına golü atan isim İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel olmuştu.

Sevinci sosyal medyada yankı buldu

Antalyaspor'un golünü atan İsrailli futbolcu Jehezkel, golden sonra bileğindeki alçıya yazılan "100 days... 7.10" yazısını gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, İsrailli futbolcusu Jehezkel'in esirlerin anısına sevinç fotoğrafını sildi
Habere Git

"100 days...''

Jehezkel, Trabzonspor maçından öncede sosyal medya hesabından "100 days...'' videosu paylaşımında bulundu. Hikaye olarak maçtan önce paylaşım yaptı.

Kadro dışı kaldı

Daha önce Filistin için yapılacak olan saygı duruşuna katılmayan İsrailli oyuncu Jehezkel, geçici olarak kadro dışı kalmış daha sonra takıma dahil olmuştu. Akdeniz ekibi Antalyaspor, İsrailli oyuncu Jehezkel'i Trabzonspor maçından sonra kadro dışı bıraktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu süresiz olarak kadro dışı kaldı.

Sinan Boztepe: "Sözleşmesi feshedilecek"

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayrıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir."

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'a şok! Antalyaspor’da 2 ayrılık yolda...
Habere Git

8 gole katkı sağladı

Antalyasporlu Jehezkel, bu sezon Süper Lig'de 13 maçta görev aldı. 13 karşılaşmada 6 gol atan İsrailli oyuncu 2 asist yapma başarısı da elde etti.

Esirleri andı

Antalyaspor'un Trabzonspor'a karşı golünü atan İsrailli futbolcu Jehezkel, golden sonra bileğindeki alçıya yazılan "100 days... 7.10" yazısını gösterdi. İsrailli futbolcu Hamas'ın 7 Ekim'de yaptığı saldırı ve esir olmalarının üzerinden 100 gün geçen 150 İsrailli'nin anısına yaptığı belirlendi.

Jehezkel, sosyal medya da ne paylaştı?

Antalyasporlu Jehezkel, sosyal medyada paylaştığı paylaşımlar da şu ifadeler yer aldı:

''100. gün

Hakkında konuştuğumuz kişi benim küçük kız kardeşim sürekli düşünüyorum onun kıyafetlerinş kim aldı? Birisi onunla birlike duşa giriyor...

Korkunç düşüncelerin 100. günü

Ona kim dokunuyor ?

Bir baba olarak onun hissetiklerini hissediyorum tünelde hava çok az ordaki nefesleri duydum. Boğulmuş uyandım ve bence o da böyle hissediyor.

100 gün dayanılmaz acı

Acını hissediyorum kolun olmadan çektiğin acı

Oğlum,hayal bile edemeyeceğimiz bir dünyadasın fakat aynı zamanda hep bizimlesin evde sana masa kurduk koltukta en sevdiğin köşeyi sana ayırdık sadece normal bir aile olmak istiyoruz tıpkı Ocak 6'dan önce olduğumuz gibi belki de yine oluruz

Cehennemin 100 günü

136 rehine hala Hamas tarafından esir durumda sesini çıkkart hikayelerini paylaş

Hepsi dönene kadar durmayacağız''

Şehitleri anma tişörtü ile çıktılar

Antalyaspor, Trabzonspor maçından önce giydiği antrenman tişörtünde ''Milletimizin Başı Sağolsun. Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez'' yazısı ile ısındı. Tişörtü İsrailli oyuncu Jehezkel'de giydi. 

TFF'den İsrailli futbolcu Jehezkel'e kınama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor'a attığı golün ardından yaptığı hareket nedeniyle tepki çeken ve Bitexen Antalyaspor tarafından kadro dışı bırakılan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'i kınadı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"​​​​​​​Trendyol Süper Lig'de oynanan Bitexen Antalyaspor-Trabzonspor maçında futbolcu Sagiv Jehezkel'in hiçbir şekilde kabul edilemez davranışını kınıyoruz. Bitexen Antalyaspor'un futbolcu ile ilgili aldığı kadro dışı bırakılma kararını yerinde buluyoruz. Sorumlular ile ilgili gerekli işlemler ve disiplin soruşturmaları ivedilikle başlatılmıştır. İnsanlık onurunu ve Türk toplumunun vicdanını rahatsız eden bu hareketin sorumluları ile ilgili gereğinin yapılacağından kamuoyunun şüphesi olmasın."

Soruşturma başlatıldı

Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalyasporlu Jehezkel hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' suçlarıyla soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler