Antalyaspor Cezayirli’yi Türkiye’ye getirdi

07.09.2024 - 10:58 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 11:05

Antalyaspor, geçtiğimiz sezon milli takım tercihini Cezayir’den yana kullandığı için Fransız ekibi Nantes’tan gönderilen Ismail Taieb Chehaima'yı genç takımına dahil etmek için Türkiye’ye getirdi.

Antalyaspor Cezayirli’yi Türkiye’ye getirdi

Koray GEÇGEL- AJANSSPOR

Altyapı Direktörü Ferda Ramanlı’nın önderliğinde özellikle Afrika’da genç yetenekleri radarına alan Antalyaspor, dikkat çekecek bir ismi resmen renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Uzun süre görüşülen Kamerun Milli Takım forması giyen da Victoria United’dan Nathan Douala transferinden vazgeçen Kırmızı-Beyazlılar, Cezayirli futbolcu Ismail Taieb Chehaima’nın transferini bitiriyor.

Antalya’ya geldi

Cezayir U19 Milli Takımı’nın formasını da giyen 18 yaşındaki futbolcunun transferi için her konuda anlaşmaya varıldı. Kırmızı-Beyazlıların geçtiğimiz aylarda Antalya’ya getirerek denemeye de aldığı Cezayirli futbolcunun transferi için her konuda anlaşma sağlanırken, genç futbolcu bir kez daha şehre getirildi. Genç takımla birlikte çalışmalarını yürütecek genç yeteneğin transferinin resmiyet kazanması için transfer engelinin kaldırılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler