Transfer Haberleri | Antalyaspor'da Fernando Martins, Suudi Arabistan'a Gidiyor

28.07.2023 - 20:11 | Son Güncellenme: 28.07.2023 - 20:16

Suudi Arabistan, bir transfer de Türkiye’den yapıyor. Fernando Martins’i Suudi Arabistan’a gönderecek Antalyaspor, bu transferden yaklaşık 1.5 milyon Euro gelir sağlayacak.

Transfer Haberleri | Antalyaspor'da Fernando Martins, Suudi Arabistan'a Gidiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor’a 2021-2022 sezonunun devre arasında transfer olan ve ortaya koyduğu performansla pek çok kesimin dikkatini çeken ve birçok transfer teklifi alan Fernando Martins, Kırmızı-Beyazlılara vedaya hazırlanıyor. Süper Lig’den Pendikspor’dan da resmi teklif alan Brezilyalı’nın yeni durağı Suudi Arabistan olacak. 

İş imzaya kaldı

Transferin gerçekleşmesi için tüm taraflar anlaşmaya vardı. Hem Suudi Arabistan ekibi hem Antalyaspor hem de Fernando Martins, transferin gerçekleşmesi için prensip anlaşmasına varırken, işlemlerin tamamlanmasının ardından transfer de resmiyet kazanacak. 

1.5 milyon Euro gelir sağlayacak

Anlaşmanın şartlarına göre Brezilyalı futbolcu, Kırmızı-Beyazlılardan olan alacaklarının tamamından vazgeçecek. 500 bin Euro da bonservis geliri sağlayacak Antalyaspor’un kazancının toplamda yaklaşık 1.5 milyon Euro olacağı öğrenildi. Sözleşme gereği anlaşmada bazı bonuslar da olacak ve Antalyaspor’un kazancı daha da artabilecek. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’a şok! Yeni transfer yolları ayırdı...
Habere Git

49 maçta sahaya çıktı

1.5 yıl Antalyaspor formasını giyen Brezilyalı futbolcu, toplamda 49 maça çıktı. 9 gol ve 6 asistlik performans sergileyen 31 yaşındaki orta saha, geçen sezon da Süper Lig’de 30, Türkiye Kupası’nda ise 1 maça çıktı. Başarılı futbolcu, 2 bin 621 dakikada 5 gol ve 2 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler