Transfer Haberleri | Antalyaspor, Sagiv Jehezkel'i Kadrosuna Kattı

15.09.2023 - 18:48 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 20:27

Hapoel Beer Sheva’dan Ramzi Safouri’yi renklerine bağlayan Antalyaspor, takım arkadaşı Sagiv Jehezkel için de anlaşmaya vardı. İşlemlerin yetişmesi halinde transfer resmiyet kazanacak.

Transfer Haberleri | Antalyaspor, Sagiv Jehezkel'i Kadrosuna Kattı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Transfer sezonunun son saatlerine kadar yoğun mesai harcayan Antalyaspor, Ramzi Safouri’nin ardından bir İsrailli’yi daha renklerine katmak için uğraş veriyor. Ajansspor’un sabah saatlerinde özel haber olarak duyurduğu Sagiv Jehezkel transferi için Antalyaspor prensip anlaşmasına vardı.

Hapoel Beer Sheva fikir değiştirdi, Jehezkel geliyor

Fikir değiştirdiler 28 yaşındaki futbolcu transfere en başından bu yana sıcak bakarken, kulübü Hapoel Beer Sheva, uzun süre bonservis konusunda ikna olmadı. Transfer sezonunun son saatlerine kadar süren pazarlıkların ardından taraflar el sıkışırken, Antalyaspor işlemleri tamamlayarak transferi resmiyete kavuşturmak için uğraş veriyor.

Antalyaspor, transfer için tatile takıldı

İsrail federasyonu kapalı Futbolcunun transferinin resmiyet kazanmasının önündeki en büyük engel ise İsrail’de resmi tatil günleri… Cuma ve cumartesi günleri tatil olan İsrail’de transfer işlemlerinin tamamlanabilmesi için uluslararası görüşmeler devam ediyor. 00.00’a kadar işlemlerin tamamlanabilmesi halinde İsrailli futbolcu, Antalyaspor formasını sırtına geçirecek.  

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan ikinci İsrailli mesaisi
Habere Git

Sagiv Jehezkel'in kariyeri ve performansı

İsrail ekibiyle bu sezon sağ bek bölgesinde görev alan Jehezkel, kariyerinde sol bek, orta sahanın sağı, sağ kanat, sol kanat ve santrafor bölgelerinde de forma giydi. İsrail Milli Takım forması da giyen başarılı futbolcu, 82 maçta Hapoel Beer Sheva adına mücadele verdi. 16 gol ve 10 asist kaydeden İsrailli, bu sezon takımıyla tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler