Antalyaspor Başkanı Yılmaz'dan transfer açıklaması: "Gelecek ve gidecek futbolcular var"

04.03.2021 - 16:00 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 16:19

Öztürk ailesinin ardından Antalyaspor'da dümene geçen başkan Mustafa Yılmaz, sezon sonunda kadroda yapılabilecek değişikliklerle ilgili olarak açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor Başkanı Yılmaz'dan transfer açıklaması: "Gelecek ve gidecek futbolcular var"

Antalyaspor'un yeni başkanı Mustafa Yılmaz gündeme dair açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Yılmaz, "4 tane futbolcumuzun alacaklarından dolayı transfer engelimiz var ve şu anda transfer sezonu da açık değil. Sezon sonuna kadar kadroumuzdaki oyuncularla oynayacağız. Oyuncularımız her geçen gün bir birlerine daha da uyum sağlıyor. Bu sene kadromuz bu şekilde. Önümüzdeki sezonla ilgili hocamızın raporlarıyla kadromuzu güçlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlıların kadrosundaki en dikkat çeken isimler arasında yerini alan Lukas Podolski ve Nuri Şahin'in takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak ise Başkan Yılmaz, "Yapacağımız toplantıların neticesinde hocamızın öngörüsüyle hareket etmemiz lazım. Nuri Şahin çok başarılı bir futbolcu. Kendisinden memnunuz. Takımda kalması gerekenler var, gidecek olanlar var. Bunun hepsine daha sonraki görüşmelerde karar vereceğiz" dedi.

Transferin dikkat çeken isimleri arasında yer alan Gökdeniz Bayrakdar'la ilgili olarak da konuşan Yılmaz, genç futbolcuyla uzun vadede çalışmak istediklerini sözlerine ekledi.

"Öztürk'ten Allah razı olsun"

Öztürk ailesinin borçları üstlenmesiyle birlikte kulübün avantajlı bir konuma geçtiğini ifade eden Mustafa Yılmaz, "Öztürk ailesi duyarlı davrandı. Kulübümüzde başkanlık yapan Öztürk ailesine, Antalyaspor'a bu katkıları için teşekkür ediyorum.  Süper Lig'deki diğer kulüplere göre daha zahmetsiz yönetebilecek bir şekilde bıraktılar. Kendilerinden allah razı olsun" diye konuştu.

"Geriye dönmenin anlamı yok"

Gültekin Gencer'in, Hasan Akıncıoğlu'ndan görevi devraldığı dönemde dile getirdiği, "Hazine devraldım" sözlerinin karşılığında bu dönem için neler söylenebileceği yönünde yöneltilen soruya ise Yılmaz şu şekilde karşılık verdi:

"Antalya'da barış dili oluşturmaya çalışıyorum. Burada görev sorumluluğu üstlenmek bile çok önemli bir davranıştır, takdir edilmesi gerekir. Geriye dönmenin bir anlamı yok. 1966'da kuruldu kulübümüz. Görev alan herkese teşekkür ederim. Bundan sonraki davranışlarımız da böyle olmalı. Antalya'da iyi bir hava oluştu, biz bu pozitif enerjiyle Antalyaspor'u iyi yere getirmek için çalışacağız. Kulüp yönetmek çok zor. Pandemi döneminde gelirler düştü, giderler arttı. Bunlara odaklanmalıyız. İnşallah başarılı oluruz."

Senin için hazırladığımız haberler