Antalyaspor - Adana Demirspor: 2-1 (Maç sonucu-yazılı özet)

16.09.2024 - 20:58 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 22:07

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'u mağlup etti... İşte maç sonucu, özet, goller ve detaylar...

Antalyaspor - Adana Demirspor: 2-1 (Maç sonucu-yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Antalyaspor, Corendon Airlines Park'ta karşılaştığı Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. Akdeniz ekibi bu sezon sahasında oynadığı 3. maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

  • Göztepe: 0-0
  • Hatayspor: 3-2
  • Adana Demirspor: 2-1

Antalyaspor 3 puana 90+8'de uzandı

Akdeniz ekibinin gollerini karşılaşmanın 50. dakikasında Sam Larsson ve 90+8. dakikada Braian Samudio kaydetti.

Salih Kavrazlı frikikten yazdı

Mavi Şimşekler'in golünü ise 84. dakikada frikikten Salih Kavrazlı attı. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Adana Demirspor kariyerindeki ilk golünü kaydetti.

Sam Larsson'dan müthiş gol

Ceza sahası dışından müthiş bir gole imza atan İsveçli yıldız, bu sezon forma giydiği 4 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Adana Demirspor son sırada

Transfer tahtasını açamayan ve ligde sıkıntılı günler geçiren Adana Demirspor ise, ligde oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ligin dibine demir attı.

Yardımcı hakem sakatlandı

Maçın yardımcı hakemi Volkan Ahmet Narinç sol ayağından sakatlandı ve karşılaşmaya devam edemedi. 70. dakikada Narinç'in yerine dördüncü hakem Mehmet Ali Özeri görev yaptı.

Emrecan Uzunhan hastaneye götürüldü

Antalyaspor’a Beşiktaş'tan kiraladığı Emrecan Uzunhan da, Adana Demirspor karşılaşmasının 11. dakikasında bileğinden sakatlanarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler