Antalya'da Fenerbahçe'ye İtalyan rakip: Salernitana

01.12.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 01.12.2022 - 14:02

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin Antalya kamp programı belli oldu. Sarı lacivertliler Alanyaspor ve Serie A'dan Salernitana ile hazırlık maçı yapacak.

Antalya'da Fenerbahçe'ye İtalyan rakip: Salernitana

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası arasına 29 puanla lider giren Fenerbahçe, hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Kadıköy'deki hazırlık maçında Rayo Vallecano'yu 3-1 yenen sarı lacivertliler oynadığı futbolla olumlu sinyaller verdi.

İkinci maç yine La Liga ekibi Villarreal'le

Fenerbahçe, dünya kupası arasında ikinci hazırlık maçını da bir İspanyol takımıyla yapacak. Sarı lacivertliler, Kadıköy'de cumartesi günü saat 19.00'da La Liga ekibi Villarreal'i konuk edecek.

Antalya'da ilk rakip Alanyaspor

Fenerbahçe'nin Antalya kampı programı da belli oldu. Sarı lacivertliler 6 Aralık'ta Antalya'ya gidecek ve 7 Aralık'ta  Alanya Oba Stadı'nda saat 19.00'da Alanyaspor ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza 3'lü kanca
Habere Git

Son rakip İtalyan Salernitana 

Fenerbahçe'nin Antalya kampındaki ikinci maçı ise 10 Aralık'ta İtalya'nın Salernitana takımıyla olacak.  Karşılaşma yine Alanya Oba Stadı'nda oynanacak. 

İstanbulspor maçı ilk resmi karşılaşma olacak

Fenerbahçe, karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarını sürdürecek. Sarı kanarya, ilk resmi maçına Türkiye kupası'nda İstanbulspor karşısında çıkacak.

 

Senin için hazırladığımız haberler