Antalya ve Adana at yarış tahminleri belli oldu!

28.11.2023 - 11:42 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 11:48

At yarışı haberleri... Byhorses'in sunduğu günün Antalya ve Adana yarış tahminleri belli oldu. İşte Tuncay Yılmaz'dan at yarışı tahminleri ve daha hazlası.

Antalya ve Adana at yarış tahminleri belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Byhorses'in sunduğu günün Antalya ve günün Adana yarış tahminleri belli oldu. Gün boyunca koşulacak yarışların öncesi, sonrası, canlı bağlantılar, koşu analizleri, tahminler BYHORSES TV’de olacak. Detaylar.

Buna göre,  Tuncay Yılmaz'ın Adana ve Antalya tahminleri şu şekilde:

Buna göre,  Tuncay Yılmaz'ın Adana ve Antalya tahminleri şu şekilde:

(ADANA)

1.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarının maiden mücadelesinde çok at yazmakta fayda var. KIZIL YÜREK, GIVE GOD, KING DAVUT, HANNIBAL LECTER ve MALKOÇ TAY ayrım yapılmadan yazılması gereken isimlerdir.

2.AYAK: GUPSEZEN kazandığı yarıştan çok daha iyi duruma gelmiş olup yine iddialıdır. Son yarışını ölçü almadığım AYDURU ve başarılı olduğu mesafede koşacak olan SAKLIKIZ favorinin en ciddi rakipleridir. BİR MATRA ve GÖKÇEKIZ sürprizde düşünülmeli.

3.AYAK: Kum pistin başarılı ismi SHARP GLASS düzenli idmanlarında formunu muhafaza etmiş olup bugün yine iddialıdır. SHEIKH MURAT ve SIRUS BLACK ideal mesafelerinde devreye girebilecek isimler.

4.AYAK: BABA RACİ usta jokeyi Ahmet Çelik ile birinciliğin güçlü adaylarından, küçük kuponlara tek yazılabilir. Bu safkanın kötü koşması halinde DEMSEY, KING OF THE SEA ve MOZART ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.

5.AYAK: İlk yarışında üçüncü olurken dikkat çeken EL KING bu hafta fit duruma gelmiş olup önde geçebilir. FAST MAN ve HIRÇIN KARTAL yeterli tecrübeleri ile devreye girebilecek isimler. Son yarışını ölçü almadığım CAPTAN PHILLIPS sürpriz yapabilir.
6.AYAK: Son yarışını kazanırken kusursuz formu ile çok beğendiğim CAN İBRAM çok müsait rakipler yanında bugün yine kazanacaktır günün banko ismi olarak sizlere öneriyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİ

  • ( 7,3,5,4,8)
  • (6,4,3,1,5)
  • (2,4,3)
  • (1,3,4,2)
  • (2,3,5,1)
  • **  (3)

(ANTALYA)

1.AYAK: Son yarışında ikinci olurken dikkat çeken KUTADGU bugün başarılı binicisi ile özlediği birinciliğe kavuşabilir. BERTAN BİR kusursuz formu ile favorinin en ciddi rakibi olacak. BARANEFE, NAMÜTERAHİ ve MUNZER geniş kuponlarda bulundurulması gereken safkanlar.

2.AYAK: REAL PATEK bilinen güç ve kalitesi ile başarılı olduğu mesafede rakiplerini mağlup edebilir günün banko ismidir.

3.AYAK: 3 yaşlı arap taylarının maiden mücadelesinde ATEŞ AYAZ, ÇAĞLAYANBEY, KAKULE, YAŞARSERAP ve NOYAN sırası ile şans verdiğim isimlerdir.

4.AYAK: EXTRACTION birincilikler serisine devam edebilir. PRINCE OF DARKNESS ve NAİLOĞLUM en ciddi rakipleri olacaktır. STEEL QUEEN ve SURPRISE STORM geniş kuponlarda bulundurulmalı.

5.AYAK: Formunu geliştiren KRALÖMER sevdiği pist ve mesafede önde geçebilir. İSTANBUL MUHAFIZI ve SONEMİR ideal mesafelerinde devreye girebilecek isimler. DELİ YILDIRIM usta jokeyi ve yükselen formu ile sürpriz yapabilir.

6.AYAK: SON AKTAŞ ve ÖNDER mücadelesi birinciyi belirleyecektir. Bu aralar dikkat çeken FASHION BABY favorilerin en ciddi rakibi olacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİ

  • ( 1,7,2,3,6)
  • (2)
  • (1,2,8,9,4)
  • (2,1,3,5,9)
  • (3,2,4,5)
  • **  (6,5,8)

Senin için hazırladığımız haberler