Fenerbahçe, Luan Peres transferinde mutlu sona ulaştı! Bu akşam İstanbul'a geliyor

28.07.2022 - 11:04 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 12:46

Fenerbahçe bir süredir gündeminde olan Brezilyalı stoper Luan Peres ve kulübü Marsilya ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu bu akşam İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Luan Peres transferinde mutlu sona ulaştı! Bu akşam İstanbul'a geliyor

Şampiyonlar Ligi'ne 2. tur ön eleme rövanş maçında dün akşam sahasında Dinamo Kiev'e 2-1 yenilerek veda eden Fenerbahçe, kadrosuna bir takviye yapıyor.  

Luan Peres ve Marsilya ile anlaşmaya varıldı

Napoli'ye sattığı Kim Min Jea'nın boşluğunu doldurmak için Flamengo'dan Gustavo Henrique'yi geçtiğimiz gün İstanbul'a getiren Fenerbahçe, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Marsilya'nın sol bek de oynayabilen Brezilyalı stoperi Luan Peres'in transferinde mutlu sona ulaştı.

Bu akşam 22.30'da İstanbul'a gelecek

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcunun transferi için kulübü Marsilya ve Peres ile anlaşma sağladı. Haberde, Peres'in akşam 22:30 sularında İstanbul'a geleceği sözleşme görüşmelerine burada devam edeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Maçın ardından isyan etti: Bunu bağırmaktan dilimizde tüy bitti
Habere Git

Jesus yakından tanıyor

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a davet ettiği Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Jorge Jesus'un yakından tanıdığı bir isim. 28 yaşındaki oyuncu, Jesus'un Flamengo’yu çalıştırdığı dönemde Santos forması giyiyordu.

Sol bek de oynayabiliyor

2021-22 sezonunda Santos'tan 4,5 milyon Euro'ya Marsilya’ya transfer olan Luan Peres'in Fransız kulübüyle Haziran 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 7 milyon olan Brezilyalı stoper, geçen sezon Marsilya’da 50 resmi maça çıktı. Bu maçların 22’sinde sol bek oynayan Peres 28 karşılaşmada ise sol stoperde forma giydi. Luan Peres bu maçlarda 3 asist yaparken, 9 sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler