Anlaşma sağlandı! Trabzonspor’da Şenol Güneş dönemi başlıyor

03.09.2024 - 15:20 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 17:38

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın görevini bırakması üzerine hoca arayışlarına başlayan Trabzonspor Kulübü Yönetimi, Şenol Güneş ile anlaşmaya vardı.

Anlaşma sağlandı! Trabzonspor’da Şenol Güneş dönemi başlıyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Teknik direktör Abdullah Avcı'yla yollarını ayıran Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili kulübün yönetimi, birkaç görüşme yaptığı Şenol Güneş ile sonuca ulaştı. 72 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Güneş için resmi açıklama geldi

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş getirildi. Başkan Ertuğrul Doğan ile İstanbul’da görüşen Şenol Güneş, bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörü oldu. Her konuda anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adam için resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor. Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 günlük izin yapacak olan bordo-mavili ekip, Perşembe günü yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarına başlayacak.

Fırtına'da yeni sayfa

Avrupa'ya erken veda ederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Şenol Güneş ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan da yaptığı açıklamada, camianın desteğini bekleyerek birlik mesajları verdi.

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke için siyasi baskı iddiası! Kuzeni telefon görüşmelerini açıkladı
Habere Git

"Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş"

Konuyla ilgili Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş" denildi.

Trabzonspor'un efsane isimlerinden biri olan Şenol Güneş, daha önce birçok kez takımın teknik direktörlüğünü yapmıştı. Güneş, Trabzonspor'a kazandırdığı kupalar ve başarılı performansıyla taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş dönemi

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş, daha önce Trabzonspor'da 4 dönem teknik direktörlük yapmıştı. 72 yaşındaki Şenol Güneş, Trabzonspor ile 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupa zaferi yaşamıştı.

Trabzonspor, Şenol Güneş'i açıklamaya hazırlanıyor

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptığı 'Ef5ane' paylaşım ile teknik direktör Şenol Güneş'i açıklamaya hazırlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler