Ankaragücü'ne Tiago Pinto'dan transfer yasağı geldi! Ödeme yapıldı...

22.01.2024 - 15:37 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 15:54

Ankaragücü'ne FIFA'dan şok edici bir haber daha geldi geldi. Başkent ekibine Tiago Pinto’ya olan borç sebebiyle FIFA'dan transfer yasağı geldi. İşte detaylar...

Ankaragücü'ne Tiago Pinto'dan transfer yasağı geldi! Ödeme yapıldı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'ne FIFA'dan bir transfer yasağı daha geldi.

Tiago Pinto için de transfer yasağı geldi, ödeme yapıldı

Viralspor'da yer alan habere göre; Ankaragücü’ne Mustafa Amini ve FIFA’ya olan dosya ücretinin ardından Tiago Pinto’ya olan borç için de transfer yasağı geldi, ödemesi anında yapıldı.

3 dönemlik transfer yasağı

FIFA’nın resmi sitesinde, yasağın başlangıç tarihi 16 Ocak 2023 olarak geçiyor ve 3 dönemlik yasak olduğu belirtiliyor. Güncellenen resmi sitede, Mustafa Amini’nin dosyası görülürken, 12 Ocak’ta gelen 2500 İsviçre Frangı tutarındaki dosya ücretinden dolayı gelen yasak artık görünmüyor.

İlgini Çekebilir
Son Dakika: Fenerbahçe'de Fred şoku! MR sonucu belli oldu
Habere Git

Tiago Pinto FIFA tarafından haklı bulundu

Mehmet Yiğiner döneminde Osmanlıspor’dan transfer edilen Faruk Koca döneminde de TFF 1. Lig’de Ankaragücü’nde forma giyen Tiago Pinto, alacaklarını tahsil için başvurduğu FIFA’da haklı bulundu.

Tiago Pinto’nun alacakları geçen hafta yatırıldı

FIFA, Ankaragücü’ne 3 dönem transfer yasağı getirdi.

Ankaragücü yetkilileri, Mustafa Amini, FIFA’ya olan dosya ücreti ve Tiago Pinto’nun alacaklarının geçen hafta perşembe günü hesaplarına yatırıldığını, FIFA’dan bu üç dosya için de onay beklendiğini, bu onayın gelmesinin ardından Ankaragücü’nün transfer yapmasının önünde engel kalmayacağını bildirdiler.

Transfer çalışmalarının teknik direktör Emre Belözoğlu ve sportif direktör Yılmaz Bal tarafından sürdürüldüğünü belirten yetkililer, “Ara transferde sayıca belki az ama kaliteli oyuncu transferi yapılacak. Kaliteli futbolcuların transferi de kolay olmuyor. Transferleri, Karagümrük maçına olmasa bile Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışıyoruz” dediler.

İlgini Çekebilir
Amine Noua resmen Fenerbahçe Beko'da!
Habere Git

Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklamaları

FIFA'dan gelen transfer yasağı kararıyla sarsılan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu, transferler hakkında şu açıklamaları yapmıştı: 

"Ara transferde sayıca belki az ama kaliteli oyuncu transferi yapılacak. Kaliteli futbolcuların transferi de kolay olmuyor. Transferleri, Karagümrük maçına olmasa bile Fenerbahçe maçına yetiştirmeye çalışıyoruz."

Ankaragücü performansı

1 Temmuz 2022 tarihinde futbol kariyerini noktalayan eski futbolcu, Başkent ekibiyle çıktığı 103 maçta 1 gol ve 10 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler