Ankaragücü’ne Ganalı forvet! Transferini kendisi duyurdu

25.06.2021 - 23:18 | Son Güncellenme: 26.06.2021 - 22:43

Transfer haberleri… TFF 1. Lig’de mücadele verecek Ankaragücü, Azerbaycan’ın Karabağ takımından Owusu Kwabena ile anlaşma sağladı. İşte detaylar…

Ankaragücü’ne Ganalı forvet! Transferini kendisi duyurdu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’e veda eden takımlar arasında yer alan Ankaragücü transfer çalışmalarını sürdürüyor. TFF 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Başkent ekibi kadrosunu bir forvet ile güçlendirdi. 

Kwabena Instagram'dan paylaştı

Sarı-lacivertliler, Ganalı futbolcu Owusu Kwabena’yı renklerine bağladı. Ankaragücü henüz anlaşmayı açıklamazken, Kwabena Instagram hesabından transferi doğruladı.

Türkiye'ye geldi

Gana basınında yer alan haberlere göre ise; Kwabena Owusu'nun 25 Haziran 2021 cuma günü Ankaragücü kulübü ile transfer detaylarını görüşmek için İstanbul'a geldiği belirtildi. 

Kaç yıllık sözleşme imzalayacak?

24 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçmesi durumunda 1 yılı opsiyonulu 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 

Ankaragücü'nde kiralık oynayacak

Azeri medyasında yer alan haberlere göre anlaşma kiralama üzerinden gerçekleşecek ve oyuncunun maaşını Ankaragücü karşılayacak. Kariyerinde toplam 153 maça çıkan 24 yaşındaki Owusu Kwabena  36 gol attı.

 

Alper Potuk Ankaragücü'nde kaldı

Öte yandan Ankaragücü’nün yıldız futbolcusu Alper Potuk da gelen transfer tekliflerine rağmen takımda kalmayıj tercih etti.

Senin için hazırladığımız haberler