MKE Ankaragücü, Gaziantep FK'dan Oğuz Ceylan'ı Transfer Etti

04.06.2022 - 14:35 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 16:19

Bu sezon TFF 1. Lig'den, Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ile yollarını ayıran tecrübeli sağ bek Oğuz Ceylan'ı transfer etti. İşte detaylar.

MKE Ankaragücü, Gaziantep FK'dan Oğuz Ceylan'ı Transfer Etti

Bu sezon gösterdiği performans ile Spor Toto 1. Lig'den, Süper Lig'e yükselmeyi başaran MKE Ankaragücü, transferde düğmeye bastı. Kulüp, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, taraftarlarını heyecanlandırdı.

Sosyal medya hesabından transfer paylaşımı

Sosyal medya hesabında, uçağın camından dışarıdaki Ankaragücü stadını gösteren yolcu figürünü paylaşan MKE Ankaragücü, taraftarlarını heyecanlandırdı.

Oğuz Ceylan Ankaragücü'nde

MKE Ankaragücü'nün kadrosuna kattığı isim belli oldu. Gaziantep FK ile yollarını ayıran 31 yaşındaki sağ bek, Oğuz Ceylan'ın Ankara temsilcisi ile anlaştığı belirtildi.

Oğuz Ceylan'ın bu sezonki performansı

21 Mayıs'ta Gaziantep FK'dan ayrılan Oğuz Ceylan, bu sezon 23 karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli sağ bek, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Resmen açıklandı

MKE Ankaragücü, Oğuz Ceylan transferini resmen açıkladı. Kulüp, sosyal medya hesabından "Oğuz Ceylan Ankaragücümuzde!" ifadeleri kullanıldı.

"Bir İngiliz ile görüştüm ve bize gelmeye sıcak baktı"

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, transfer hakkında daha önceki açıklamasında şunları söylemişti: "2 tane forvet, 1 tane daha kanat, 1 ön libero, 1 sol bek, 1 kaleci alacağız. En az 7-8 tane doğrudan ilk 11 oynayacak futbolcu transfer edeceğiz. Welbeck ile görüştüm ama kafamızda bazı soru işaretleri var. Başka bir İngiliz ile görüştüm ve bize gelmeye sıcak baktı."

Senin için hazırladığımız haberler