Ankaragücü'nde Ertaç Özbir şoku!

07.03.2024 - 18:58 | Son Güncellenme: 07.03.2024 - 19:03

Ankaragücü, İstanbulspor maçında sakatlanan Ertaç Özbir'in sağ diz dış yan bağında Grade2 yırtık ve bağda ciddi zorlanma tespit edildiğini açıkladı...

Ankaragücü'nde Ertaç Özbir şoku!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, İstanbulspor karşılaşmasında sakatlanan kaleci Ertaç Özbir'in sağ diz dış yan bağında Grade2 yırtık ve bağda ciddi zorlanma tespit edildiğini duyurdu.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Ertaç Özbir'in;  İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından, çekilen MR ve yapılan tetkikleri sonucunda, sağ diz dış yan bağında Grade2 yırtık ve bağda ciddi zorlanma tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Bu sezonki performansı

Ara transfer döneminde Adana Demirspor'dan ayrılarak MKE Ankaragücü ile sözleşme imzalayan 34 yaşındaki kaleci, bu sezon forma giydiği 15 maçta 9 gol kalesinde gördü.

Rakibi Samsunspor

Son lig maçında İstanbulspor ile 1-1 berbabere kalan MKE Ankaragücü, bir sonraki maçını  10 Mart Pazar günü saat 16.00'da Samsunspor ile deplasmanda oynayacak.

Ligde 15. sırada

Başkent temsilcisi ligde 28 maç sonunda 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 30 puan topladı ve 15. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler