MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi bitti!

31.05.2024 - 16:25 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 16:30

Son dakika | TFF 1. Lig'e düşen MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu. İşte detaylar...

MKE Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu dönemi bitti!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk olan ve aldığı 4-2’lik mağlubiyetin ardından küme düşen Ankaragücü’nde, genç teknik adam Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

Kulüpten açıklama

Sarı-Lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından, karşılıklı anlaşılarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Emre Belözoğlu’na emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.

"Özür diliyorum"

Ankragücü’nün küme düşmesinin ardından açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki teknik adam "Artık taktik ve teknik konuşmak istemiyorum. 7 ay boyunca samimi şekilde emek verdik. Karşılığını alamadığımız maçlar oldu. Acı bir tecrübe. Bütün Ankaragücü camiasına büyük bir özür borçluyuz. Tüm samimiyet ve yüreğimle özür diliyorum. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Onlara bu acıyı yaşatanlardan biri olarak ömrüm boyunca vicdanımda hissedeceğim. Onlardan bir kez daha samimice özür diliyorum. Onlar çok daha iyilerini hak ediyorlar" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Jose Mourinho açıklaması!
Habere Git

Göz yaşlarına hakim olamadı

Trabzonspor ile oynanan maçta 2 kere öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Ankaragücü’nde teknik direktör Emre Belözoğlu’nun Bordo-Mavili ekibin skoru 2-2’ye getiren golünün ardından göz yaşlarına hakim olamadığı anlar kameralara yansıdı.

Son 6 hafta galibiyet alamadı

Rakipleri Konyaspor ve Hatayspor’un 1 puan gerisinde olarak küme düşen Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, Süper Lig’de çıktığı son 6 yalnızca 3 puan toplayabildi. 

Emre Belözoğlu’nun Ankaragücü performansı

Ankara temsilcisinin başında 38 maça çıkan 43 yaşındaki teknik adam çıktığı bu maçlarda 12 galibiyet alırken 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Genç teknik adam yönetimindeki Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup etsede yarı final eşleşmesinde turnuvanın şampiyonu Beşiktaş’a elendi.

Senin için hazırladığımız haberler