Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den Transfer Açıklaması

03.08.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 17:43

Son dakika transfer haberi: MKE Ankaragücü'nde basın sözcüsü Hüseyin Aytekin; transfer ve Eryaman Stadyumu hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den Transfer Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü transferde atağa geçti.

Ankaragücü, kanat transferi için 2 isimle anlaştı

Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Başkent ekibi; kanat transferi için 2 isimle anlaştı. 

Ankaragücü, hücum hattına takviye yapacak

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hücum hattına takviye yapacağız. 

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder transferi iptal mı oldu? Başkan duyurdu...
Habere Git

Kanat pozisyonu için 2 isimle anlaşma sağladık, bir futbolcu bugün takımının Avrupa Kupası'ndaki maçına çıkacak. Aksilik olmazsa 2 isim de yeni sezonda bizlerle birlikte olacak. 

Colley ve Garry Rodrigues listenizde yer alan iki isimdi, girişimlerde de bulunduk. Ancak transfer edeceğimiz iki oyuncu Rodrigues ve Colley değil" dedi.

Eryaman bakımda

Eryaman Stadyumu'nun bakımda olduğunu belirten Aytekin, "Eryaman Stadyumu'muzda saha bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Eryaman Stadyumu; sezonun ikinci haftasında Adana Demirspor'la oynayacağımız maça yetişecek. 19 Mayıs Stadyumu'nun temelleri atıldı, çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
G.Saraylı yıldıza dev teklif!
Habere Git

Hüseyin Aytekin sözlerini şöyle tamamladı: 

"Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final oynadık ve sürpriz yaptık. Amacımız; Ankaragücü taraftarını keyif veren bir takım oluşturmak."

Senin için hazırladığımız haberler