"Ankaragücü taraftarları beni heyecanlandırıyor"

18.07.2017 - 17:00 | Son Güncellenme: 18.07.2017 - 17:00

AJANSSPOR ÖZEL - TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün yeni transferi Mehmet Sak, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programına özel açıklamalar yaptı. 1+1 yıllık sözleşme imzalayan futbolcu, Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtladı. Sak’ın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Yeni Malatyaspor’dan neden ayrıldı?


Evkur Yeni Malatyaspor’a herhangi bir kırgınlığım yok. İlk kampın bitişine kadar oradaydım. İkinci kampın başlaması da bugündü. Normalde ikinci kampta da orada olacaktım. Fakat ; orada kendi adıma birkaç pürüz yaşadım. Açıklamak istemediğim bazı pürüzler yaşadım. Bir anda ani bir karar verdim. Ankaragücü’nden teklif olunca bu teklife yanıtsız kalamadım. Karar verdim ve imzayı attım. Burada olmaktan mutluyum.

“Ankaragücü taraftarları beni heyecanlandırıyor”

Ankaragücü camiasının ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Buraya gelişimdeki en büyük etkenlerden biri buydu. Taraftar beni çok heyecanlandırıyor. Bunların bilincindeydim. Ankaragücü’nde forma giyeceğim için heyecanlı ve mutluyum.

“Şampiyonluk yaşamak istiyorum”

Ankaragücü iyi bir çıkış yakaladı. Bu sene de iyi transferler yapılıyor. Hedef belli. Bir üst lige çıkmak istiyoruz. Ben de bunun için buradayım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Her şeyin güzel olacağını düşünüyorum. 2 senedir şampiyonluk yaşıyorum. İnşallah üçüncüsünü burada yaşarım.

“Hedeflerim var, düzenli forma giymek istiyorum”

Düzenli olarak forma giyebileceğimi düşünüyorum. Sakatlıkların dışında genelde oynayan bir oyuncuyum. Bu sene de oynamak için geldim. Hedeflerim var. Bu hedefler doğrultusunda da en iyi şekilde çalışmak, iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Ankaragücü’nü hak ettiği, layık olduğu yere taşıyacağımızı düşünüyorum.

“Her son, bir başlangıç”

Ben daha takıma yeni katıldım. İsmail Kartal hocamızla ayak üstü bir sohbet ettik. Tam anlamıyla konuşma fırsatımız olmadı. Kamp yeni başladı. İlerleyen günlerde konuşuruz diye düşünüyorum. Her son bir başlangıç oluyor. Ankaragücü teklif yapınca çok heyecanlandım. Hemen gelip imzayı attım. İmzayı atarken de çok güzel duygular yaşadım.

Taraftarlara mesajı…

Ankaragücü taraftarları gerçekten muhteşem. Türkiye’deki belki de en iyi taraftarlardan birine sahibiz. Bugüne kadar verdikleri desteği devam ettirmelerini, bu sene hep beraber Süper Lig’e çıkmak için ne gerekiyorsa yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

AJANSSPOR ÖZEL
YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler