Ankaragücü forması giyen Kenan Özer'den Konstantinopolis açıklaması!

29.10.2018 - 15:17 | Son Güncellenme: 29.10.2018 - 15:24

Ankaragücü forması giyen Kenan Özer'den Konstantinopolis açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in 10.haftasında Ankaragücü deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Bu maçın ardından Ankaragücü forması giyen Kenan Özer’in yaptığı paylaşım büyük tepki çekmişti.

"Konstantinopolis’in fethi başarıyla sonuçlandırılmıştır" demişti

Maça ilk 11’de başlayan ve 90 dakika boyunca forma giyen Kenan Özer, maç sonunda Instagram hesabından yaptığı paylaşıma “Konstantinopolis’in fethi başarıyla sonuçlandırılmıştır” yazdı.

Ajansspor, Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin sevincini yaşayan Ankaragücü’nün orta saha oyuncusu Kenan Özer’in yaptığı bu paylaşımın sebebini araştırdı.

"Paylaşım yanlış anlaşıldı, üzgünüm"

Futbolcu Ajansspor'a yaptığı açıklamada, ”Fenerbahçe gibi bir rakip karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu mutlulukla bir paylaşım yaptım. Ama yanlış anlaşıldı. İstanbul’un adı tarihsel olarak baktığımızda önceden Konstantinopolis’ti. Bir mizah yapmak istedim ama farklı yerlere çekildi. Bunun için üzgünüm” diye konuştu.

Daha sonra paylaşımı değiştirdi

Sosyal medyada tepki toplayan bu ifade için üzüntü duyduğunun altını çizen Kenan Özer, gelen tepkiler sonrasında fotoğrafa yazdığı açıklamayı, “Çok şükür” olarak değiştirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler