Ankaragücü, Ertaç Özbir'le anlaştı

31.01.2024 - 15:31 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 15:36

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, 34 yaşındaki kaleci Ertaç Özbir'in transferi için Adana Demirspor ve oyuncuyla anlaştı. Detaylar haberimizde.

Ankaragücü, Ertaç Özbir'le anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig takımı Ankaragücü, Ertaç Özbir'in transferi için kulübü Adana Demirspor ve 34 yaşındaki kaleci ile prensip anlaşmasına vardı. Başkent temsilcisi kısa zaman sonra transferle ilgili resmi açıklama yapacak.

Ertaç Özbir'in performansı 

Adana Demirspor'la bu sezon 13 maça çıkan Ertaç Özbir, kalesinde 9 gol gördü, tecrübeli eldiven 7 karşılaşmada ise kalesini gole kapadı.

Murat Sancak ayrılığı açıklamıştı 

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Ertaç Özbir'in durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ertaç Özbir ile ilgili daha sonra konuşuruz ancak onun için teklifleri değerlendiriyorum. Takımdan ayrılacak. Bir kuruş alacağı da yok." ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor! 7. ayrılık...
Habere Git

Adana Demirspor, Stambouli ile yollarını ayırdı

Öte yandan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor, Benjamin Stambouli ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Benjamin Stambouli'nin, babasının vefatı sonrasındaki süreçte ailesinin yanında olma talebi neticesinde oyuncumuzla beraber aldığımız karar doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Stambouli'ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Hatayspor’a imza atması beklenirken Adana Demirspor devreye girdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler