Ankaragücü cephesinden bir Fenerbahçe açıklaması daha!

10.02.2020 - 22:05 | Son Güncellenme: 10.02.2020 - 19:08

Ankaragücü cephesinden bir Fenerbahçe açıklaması daha!

Ankaragücü'nün futbolcusu Tiago Pinto, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Özgür SANCAR / RADYOSPOR

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Tiago Pinto'nun açıklamaları şu şekilde:

"Malatyaspor maçı bize ilham verdi!"

"Bizim için 3 puan çok önemliydi. Uzun süredir kazanmıyorduk. Ligde kalma motivsayonu açısından çok önmli bir galibiyet aldık. Malatyaspor maçını kazanmak bize ligde kalmak adına ilham verdi."

"Biz inanıyoruz. Durumun kolay olmadığını anlıyoruz. Düşme hattından çıkmak imkansız değil. Sınırla aramızda 2 puan var. Bu imkansız değil kümede kalabiliriz ve buna inanıyoruz. Bunun için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."

Fenerbahçe maçına 3 puan için çıkacağız!


"Fenerbahçe maçına 3 puan için çıkacağız. Çok büyük bir kulüple oynayacağız ancak maça 3 puan için çıkacağız. Beraberlik iyi olabilir ama bu maçata galip gelmek istiyoruz. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İlk hedefimzi galibiyet ancak beraberlik de bizim için kötü olmaz."

Beşiktaş'tan teklif gelmedi!

"Beşiktaş'tan kimse beni aramadı. Pazarlığa girmedim, doğrudan kimseyle konuşmadım. Ben kimseyle çalışmıyorum. Benimle doğrudan bağlantı kurulmadı. Açıkçası ben tüm gün yapmam gerekenlere konsantre oluyorum. Sezon sonunda ne olur bilemem. Ben en iyimi göstermek için çalışıyorum. Şu anda Ankaragücü'nün ligde kalması için uğraşıyorum. "

Senin için hazırladığımız haberler