Ankaragücü- Adana Demirspor Maçında Neler Yaşandı? Analizi...

22.08.2023 - 15:09 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 09:29

Trendyol Süper Lig 2. haftasında Ankaragücü, İstanbul'da Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Maç 1-1 sona erdi. İşte maçın analizi ve yaşananları...

Ankaragücü- Adana Demirspor Maçında Neler Yaşandı? Analizi...

Cezayir DOĞAN- AJANSSPOR

Maçın yıldızları Renaldo Cephas ve yine Ankaragücü taraftarlarıydı. Başkent’in takımına Anadolu’da stat bulamayıp, Avrupa’da -buz pisti- gibi bir sahaya taşıyanlar ise ciddi bir sakatlık yaşanmadığı için kendilerini şanslı sayabilirler. 

''Pres yapan her takım fazlaca pozisyon buluyor''

Adana Demirspor güçlü bir takım ama savunma hattı yumuşak karnı. Son Avrupa maçı ile Ankaragücü karşısında da gördük ki ileride pres yapan her takım fazlaca pozisyon buluyor, gol atıyor. 

''Renaldo Cephas Ankaragücü için büyük kazanç''

Bir önceki yazımda da belirtmiştim Renaldo Cephas Ankaragücü için büyük kazanç. İşte o Cephas dün sağ kanadı adeta yol etti. Tolunay Kafkas’ın hamleleri beraberliği kurtarmaya yönelikti.

Yorgun Adana Demirspor tarafı da buna razı gelince son yarım saatte maçın tadı kaçtı. Yıldız oyuncu Nani form tutar mı bilemem ama bu hali ile yarar sağlayamayacak gibi.

''Hayrullah ve Kitsoue ikilisi çok sırıttı''

Ankaragücü’nde Tolga geçen haftadan daha iyiydi. Hayrullah ve Kitsoue ikilisi çok sırıttı. Mert de beklediğim gibi defansı toparladı.

''Morutan ve Garyy Rodrigues forma giyer''

Ali Sowe gününde değil ise ki öyleydi, Bajic daha önce sahaya sürülebilir, ikili de oynayabilirlerdi. Morutan ve Garyy Rodrigues forma giyer ve uyum sağlarsa ki bence olur, hücum gücü yüksek bir ekip ortaya çıkabilir. Uros yerine bir stoper gerekliliği de apaçık ortada duruyor. 

Senin için hazırladığımız haberler