Ankaragücü, 10 kişi kaldığı maçta 1 puanı kaptı!

02.03.2024 - 15:15 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 15:36

Süper Lig'de 27. hafta maçında Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, sahasında Osman Zeki Korkmaz'lı İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. İşte maç özeti

Ankaragücü, 10 kişi kaldığı maçta 1 puanı kaptı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 28. haftasında Ankaragücü puan cetvelinin son sırada yer alan İstanbulspor'u konuk etti. Eryaman Stadı'nda hakem Muhammet Ali Metoğlu yönettiği maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İlk gol İstanbulspor'dan geldi

Karşılaşmasının 45+8. dakikasında konuk ekip İstanbulspor'un atağında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Loshaj sol ayağıyla sert vurdu ve top yakın köşeden ağlarla buluştu: 0-1.

Bassogog beraberliği getirdi

Maçın 53. dakikasında ise MKE Ankaragücü beraberliği yakaladı. Sol çaprazdan ceza alanına giren Bassogog sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve top uzak köşeden ağlara gitti: 1-1.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca her iki tarafta sahadan 1 puanla ayrıldı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Ankaragücü, Mert Hakan Yandaş'ı şikayet etmişti! TFF kararını verdi
Habere Git

Ankaragücü - İstanbulspor maçında korku dolu anlar

Öte yandan MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında oynanan mücadelede iki futbolcu ciddi bir sakatlık geçirdi. Sakatlık esnasında iki takım oyuncuları büyük bir endişe yaşadı.

Ertaç Özbir ile Emir Kaan yerde hareketsiz kaldı

38. dakikada İstanbulspor'da Emir Kaan Gültekin savunma arkasına sarktı. Bu esnada MKE Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir kalesinden çıkıp rakibine sert bir müdahalede bulundu. Pozisyonun ardından Ertaç direkt kırmızı kartla oyundan atılırken iki futbolcu da yerde hareketsiz şekilde kalınca korku dolu anlar yaşandı. Emir Kaan, oyuna devam edemedi ve yerini Pedrinho'ya bıraktı. İki futbolcu da sedye ile kenara geldi ve oyun yeniden hareketlendi. 

Ev sahibi ekipte kaleci Ertaç Özbir, ceza sahası dışında Emir Kaan Gültekin'e yaptığı sert faulün ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla birlikte MKE Ankaragücü 30 puana yükselirken, İstanbulspor 13 puana ulaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler