Ankara Keçiörengücü, Kaan Bengi'yi Transfer Ediyor

08.08.2023 - 16:45 | Son Güncellenme: 08.08.2023 - 16:57

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, Bayern Münih’in genç takımında forma giyen Kaan Bengi ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. İşte Detaylar...

 Ankara Keçiörengücü, Kaan Bengi'yi Transfer Ediyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Yeni sezonda play-off hedefini zorlayacak Trendyol 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü, savunmasına takviye için dikkat çekecek bir isimle söz kesti. Ankara ekibi, Bayern Münih’in genç takımında forma giyen Kaan Bengi ile anlaşmaya vardı. 

4 yıllık imzalayacak

Kariyerine Almanya’da başlayan 18 yaşındaki stoper, Keçiörengücü ile her konuda anlaşmaya vardı. U19 Milli Takım kampı için Türkiye’de olan başarılı stoperin Başkent ekibiyle 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Augsburg altyapısından yetişti

Augsburg altyapısından yetişen ve 2019 yılından bu yana Bayern Münih’in genç takımında yer alıyor. Geçen sezon Bayern Münih’in genç takımında toplam 18 maçta sahaya çıkıp bin 118 dakika mücadele veren genç futbolcu, 1 kez gol sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
RunAnkara'da hem sporcular hem tekmonoji yarışacak
Habere Git

Milli takımda forma giydi

Türkiye adına U17 ve U18 milli takım formalarını da giyen Kaan Bengi, U19 Milli Takımın Ağustos ayı içerisinde Erzurum'da yapacağı hazırlık kampının aday kadrosuna da davet edildi. 

1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu

2019 yılında Bayern Münih kadrosuna dahil olan Kaan Bengi, sırasıyla U16, U17 ve U19 takımlarında forma giydi. Alman ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzalayan genç futbolcunun 1 yıl daha anlaşması bulunuyordu.

Alanyaspor’un da gündemine geldi

Şu an U19 Milli Takım’ın hazırlık kampında yer alan Kaan Bengi ile Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor da ilgilendi. Genç futbolcuyla görüşme yapan Antalya ekibi, anlaşma sağlayamayınca Keçiörengücü transferi bitirme aşamasına getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler