Angela Merkel'den Bundesliga kararı!

06.05.2020 - 11:14 | Son Güncellenme: 06.05.2020 - 11:16

Koronavirüs sebebiyle verilen ara sonrası Almanya, futbol maçlarına yeniden dönmeye hazırlanırken Angela Merkel'in kararı ortaya çıktı. Merkel'in kararını Almanlar duyurdu.

Angela Merkel'den Bundesliga kararı!

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen ara sonrasında yeniden futbola dönmeye hazırlanan Almanya'da liglerin geleceği hakkında açıklama geldi. Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Bundesliga'nın yeniden başlaması için önerisini açıkladı. Almanya'da ligler ne zaman başlayacak? Detaylar ve gelişmeler haberde... 

Merkel 22 Mayıs'ı işaret etti

DIŞ HABER/AJANSSPOR

15 Mayıs'ta yeniden başlaması öngörülen Bundesliga için Almanya şansölyesi Angela Merkel, yeşil ışık yaktı. Ancak; Merkel 1 haftalık rötarla 22 Mayıs'ı işaret etti.

Karantina süreci ve hesapları

Angela Merkel ve hükümetin, son testlerden sonra 10 kişide koronavirüs çıkması üzerine 15 günlük karantina süresi talep ettiği ve bu nedenle böyle bir tarihi ifade ettiği belirtiliyor.

Takımlara testler yapılıyor

Almanya'da takımlara koronavirüs testleri yapılıyor. Bazı kulüpler, COVID-19'a yakalanan kişilerle ilgili medya ile paylaşıyor, bazıları ise paylaşmıyor. Kulüplere, süreç hakkında medya ile bilgilendirme yapılmaması yönünde e-posta gönderilmişti.

Almanya Ligi maçları hangi kanaldan yayınlanacak?

Almanya Ligi maçları, Türkiye'nin Premier spor kanalı S Sport'tan yayınlanıyor. Ayrıca maçların yanı sıra Bundesliga'ya çok özel programlar, usta yorumcular tarafından futbolseverlerle buluşuyor.

Futbol, basketbol, motor sporları, dövüş müsabakaları, tenis maçları ve daha birçok içerik canlı olarak Full HD kalitesiyle sporseverleri bekliyor.

HEYECANA ORTAK OLABİLMEK VE S SPORT İLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...

Senin için hazırladığımız haberler