Angel Di Maria sonunda transfer kararını verdi! Beşiktaş...

10.07.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 10:36

Beşiktaş, Rafa Silva ve Gabriel Paulista'nın ardından Arjantinli yıldız Angel Di Maria'yı kadrosuna katmak harekete geçmişti. Siyah beyazlıların transfer teklifine tecrübeli oyuncudan yanıt geldi. İşte detaylar...

Angel Di Maria sonunda transfer kararını verdi! Beşiktaş...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine Van Bronckhorst'u getiren Beşiktaş, şampiyonluk için hazırlıklarını sürdürüyor.

Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı transfer ederek taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş, yeni yıldızları kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Siyah beyazlıların transferdeki en büyük hedeflerinden birisi ise Angel Di Maria.

Beşiktaş'ın teklifini reddetti iddiası

Benfica ile sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki yıldız, Beşiktaş'ın yaptığı 2 yıllık sözleşme teklifine yanıt verdi. Radio Continental'de yer alan haberde, şu an Arjantin Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden tecrübeli yıldız, Beşiktaş'ın teklifini reddettiği ileri sürüldü. 

Futbola başladığı kulübe dönüyor

Haberde 36 yaşındaki oyuncunun futbola başladığı kulüp olan Arjantin Ligi ekiplerinden Rosario Central'den gelen teklifi kabul ettiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon 50 maçta forma giydi

Angel Di Maria geride bıraktığımız sezon Benfica formasıyla 50 maça çıktı. 36 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 17 gol ve 15 asistlik performansla oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler