Takım arkadaşı Andy Murray'e Paris Olimpiyatları'nda madalya vermek istiyor!

27.07.2024 - 18:54 | Son Güncellenme: 27.07.2024 - 19:05

2024 Paris Olimpiyat Oyunları sonrası tenise veda edecek olan Andy Murray'nin takım arkadaşı Dan Evans, tecrübeli rakete madalya hediye etmek istiyor. Detaylar.

Takım arkadaşı Andy Murray'e  Paris Olimpiyatları'nda madalya vermek istiyor!

Eski Dünya 1 numarası ve 3 kez Grand Slam şampiyonu olan Andy Murray, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesinde tenisi bırakacağına dair bir açıklamada bulundu. Tecrübeli raket, kariyerinin son demlerinde olduğunu ve muhtemelen Paris Olimpiyat Oyunları sonrasında tenisi bırakacağını açıkladı.

Dan Evans'ın "Murray" hayali

Olimpiyatlarda Büyük Britanya adına korta çıkacak olan Murray'nin takım arkadaşı Dan Evans ise, 37 yaşındaki Andy Murray için olimpiyatlarda madalya almak istediğini söyledi. Takım halinde korta çıkacak olan Murray & Evans ikilisi, madalya kazanarak Andy Murray'e veda etmek istiyor.

İlk maç yarın

Büyük Britanya'yı temsil edecek olan Andy Murray & Dan Evans ikilisi, yarın olimpiyatlardaki ilk maçlarına çıkacak. Bu ikilinin yarın karşılaşacağı rakipleri ise Japonya'yı temsil eden Taro Daniel ve Kei Nishikori olacak.

Andy Murray'nin en iyi yılı 2016'ydı

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda, Wimbledon'da ve ATP Finalleri'nde altın madalya kazanan Andy Murray, kariyerinin en şaşaalı dönemini 2016 yılında yaşadı. 2017'de ATP Dünya Sıralaması'nda 1. sırada yer alan Murray, 2017 sonrasında kariyeri düşüşe geçti ve birçok sakatlık yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler