Andrea Pirlo resmen Fatih Karagümrük'te

12.06.2022 - 16:42 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 01:18

VavaCars Fatih Karagümrük, teknik direktörlük görevine Andrea Pirlo'nun getirildiğini açıkladı. Pirlo İstanbul ekibi ile resmi sözleşmeye imza attı.

Andrea Pirlo resmen Fatih Karagümrük'te

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, ünlü İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'yu takımın başına getirdiğini açıkladı.

Fatih Karagümrük'ten açıklama

Dünyaca ünlü futbol adamı son olarak Avrupa’nın en önemli kulüplerinden Juventus’u çalıştırdı. Juventus’la Şampiyonlar Ligi tecrübesi de yaşayan Pirlo, 1 Temmuz’da başlamak üzere kendisini 1 yıllığına Karagümrüklü yapan sözleşmeyi imzaladı. 

Basın toplantısı Salı günü

Andrea Pirlo’nun basın toplantısı 14 Haziran Salı günü yapılacak olup, yeri ve saati daha sonra kulübümüz tarafından açıklanacaktır. Teknik Direktörümüz Andrea Pirlo’ya hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz. 

İlgini Çekebilir
Andrea Pirlo Süper Lig'e mi geliyor?
Habere Git

Juventus ile 4. oldu

İtalyan devi Juventus'u çalıştıran Andrea Pirlo Serie A'yı dördüncü sırada tamamladı. Şampiyonlar Ligi'nde katılım hakkı, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası kazandı. Juventus'un Milan, Inter ve Napoli'nin arkasında ligi tamamlaması sonrası Pirlo'nun görevine son verilirken yerine ise Massimiliano Allegri getirildi. 

Bizim için çok keyifli

Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma Pirlo transferi için "Juventus gibi bir takımın efsanesi olmuş, orada da teknik direktörlük yapmış, son takımı Juventus olan bir hocayı, Juventus'tan sonra Karagümrük'e getirmek bizim için çok keyifli." dedi 

Senin için hazırladığımız haberler