Andrea Pirlo, Juventus'u Unutamıyor!

28.03.2023 - 08:50 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 16:25

Karagümrük haberleri. TFF Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo, geleceğiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı. Detaylar.

Andrea Pirlo, Juventus'u Unutamıyor!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, sözleşme durumu ve İtalya'ya geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

"Sözleşme yenileme teklifinde bulundular"

Türkiye'de evinde gibi hissettiğini söyleyen Pirlo, "Yöneticiler bana sözleşme yenileme teklifinde bulundular ama bunu sezon sonunda konuşmanın daha iyi olacağını söyledim. Doğru yerde, uygun programlarla gelişmeyi çok önemsiyorum.

Takımımda yer alan Rayyan Baniya'yı birçok kulüp takip ediyor. Aynı şekilde Levent Mercan'ı da. Levent aslında ofansif orta saha olarak görev alıyordu ancak ben onu sol beke çevirdim ve bu pozisyonda harika iş çıkarıyor" dedi.

"Juventus ile ilişkimiz çok iyi"

Daha önce teknik direktörlük yaptığı Juventus ile olan ilişkisine de değinen İtalyan teknik adam, "Juventus ile ilişkimiz çok iyi. Andrea Agnelli ile konuşma fırsatım oldu. Karşılıklı saygı devam ediyor. Allegri'nin elinde çok iyi bir kadro var" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da hedef 2'de 2! Rakip Hırvatistan...
Habere Git

"Juventus'a geri dönerim"

"Juventus sana ikinci bir şansı verirse geri döner misin?" sorusuna da yanıt veren Pirlo, "Elbette. Eğer Juventus gibi üst düzey bir kulüp seni ararsa gidersin" ifadelerini kullandı.

Andrea Pirlo'nun Karagümrük performansı

Bu sezon Fatih Karagümrük ile 27 maçta görev alan 43 yaşındaki teknik adam 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 37 puan topladı ve maç başına da 1.37 puan ortalaması yakaladı.

Pirlo 2020-21 yılları arasında Juventus'ta da teknik direktörlük görevi yapmıştı. 50 maçta sahaya çıkan İtalyan teknik adam 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 112 puan toplayıp, maç başına da 2.15 puan ortalamsı tutturmuştu.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan Brezilya Milli Takımı açıklaması: Mayıs...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler