Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, 3-0'lık Hatayspor maç sonrası konuştu

15.10.2022 - 17:59 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 18:02

Süper Lig'in 10. haftasında Hatayspor'u evinde 3-0 mağlup ederek 5 maçtır kazanamama serisini sona erdiren Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, maç sonu açıklamalarda bulundu

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, 3-0'lık Hatayspor maç sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fatih Karagümrük, Süper Lig 'in 10. haftasında Hatayspor'u konuk etti. 4-1'lik Ankaragücü galibiyetinin ardından Sivasspor , Giresunspor ve Başakşehir'le berabere kalan, İstanbulspor ile Fenerbahçe 'ye kaybeden Andrea Pirlo'lu Karagümrük kötü gidişata 'dur' dedi. Karşılaşma öncesinde ateş hattında yer alan İstanbul ekibi, evinde kazanıp 5 maçlık galibiyet hasretine nokta koydu. 

Karşılaşma sonrası Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo açıklamalarda bulundu.

"Gol de yemedik bu da bizi çok mutlu etti"

Müsabakayı kazanmanın kendileri için tek seçenek olduğunu söyleyen Pirlo, “Kazandık ve çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Herkesin üstünde baskı vardı bunu attığımız için mutluyum. Rakip de iyi bir ivme ile geliyordu. Kolay olmayacağını biliyorduk. Gol de yemedik bu da bizi çok mutlu etti. Fenerbahçe’ye karşı iyi oynadık ama puan alamadık. Kazanarak devam etmek iyi olacak. Bu istek, oyun anlayışı ve bu açlıkla devam etmemiz lazım. Bir maçın yetmeyeceğini biliyoruz. İlerisi için devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hatayspor galibiyetiyle Karagümrük, puanını 9 yapıp ateş hattından an itibarıyla kurtuldu. Hatay ise 7 puanla dipte kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler