Andre Whyte: “Koç Rams’in bir parçası olmak ayrıcalıktır”

27.09.2019 - 17:27 | Son Güncellenme: 27.09.2019 - 17:27

Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi’nde son 4 sezon namağlup şampiyon olan Koç Rams, yeni sezon öncesinde kadro yapılanmasında değişikliğe gitti.

Import veya yabancı oyunculardan ziyade, Türk oyuncuların gelişimine ağırlık vermek isteyen İstanbul ekibi, yabancı antrenörlerin deneyiminden faydalanacak.

Daha önce İTÜ Hornets’ta forma giyen oyuncu-antrenör Giuliano Cattaneo’yu hücum asistan antrenörlüğü ve hücum hattı antrenörlüğü görevine getiren Rams, 2017 sezonunda forma giyen ABD’li eski oyuncusu Andre Whyte’ı defans asistanlığı ile defansif back ve running back antrenörü olarak ekibine kattı.

“Geri döndüğüm için çok heyecanlıyım”

2 yıl aradan sonra Koç Rams’e geri dönen Andre Whyte, Ajansspor’a yaptığı özel açıklamada, bordo-siyahlı ekibe yeniden katıldığı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. Whyte, yeni görevi ile ilgili, “Başantrenör Saygun Ofluoğlu’nun yardımcısı olarak Koç Rams’e geri döndüğüm ve yetenekli oyuncuların gelişimine yardımcı olacağım için çok heyecanlıyım. Koç, büyük adımlarla tüm Avrupa’da kendini tanıtmayı başardı ve ben de antrenör olarak, bu organizasyonun gelişimine katkı sağlamanın benim için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Galibiyet geleneği olan, gelişen Koç Rams’in bir parçası olmanın ayrıcalığıyla sahip olduğum için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler