Anderson Talisca'dan transfer iddialarına yanıt! Brezilya...

06.02.2020 - 00:19 | Son Güncellenme: 05.02.2020 - 21:20

Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş forması da giyen Anderson Talisca, Çin Ligi'nin coronavirüs salganı nedeniyle süresiz olarak ertelenmesi sebebiyle ülkesi Brezilya'ya döndü.

Çin Ligi'nde Guangzhou Evergrande takımında forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun Çin'den başka bir takıma gidebileceği iddia edilirken, son günlerde Felipe Melo'nun takımı Palmeiras'ın Brezilyalı oyuncuya talip olduğu ifade edilmişti.

Sosyal medyadan açıkladı

Anderson Talisca ise Brezilya'ya neden geldiğini ve burada herhangi bir takıma transfer olup olmayacağını Instagram üzerinden takipçilerine açıkladı. Talisca, "Buradan birçok mesaj alıyorum. İnsanlar bana herhangi bir Brezilya takımı ile görüşme hâlinde olup olmadığımı soruyor. Hayır, hiçbir Brezilya takımıyla görüşmüyorum. Palmeiras takımına saygı duyuyorum, harika bir kulüp ama Brezilya'ya tatil için geldim. Çin'deki durum sebebiyle ailem endişelendi ve onları görmek için Brezilya'ya geldim." ifadelerini kullandı.

"Herkese teşekkür ederim"

Brezilyalı taraftarlara teşekkürlerini ileten 26 yaşındaki oyuncu, "Corinthians, Flamengo veya Palmeiras takımlarıyla hiçbir görüşmem yok. Buradan olaya açıklık getirmek istedim. Palmeiras taraftarlarının hepsine, bana gösterdikleri ilgi sebebiyle teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Anderson Talisca, geçtiğimiz sezon Guangzhou Evergrande takımıyla toplamda çıktığı 27 maçta 16 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler