Carlo Ancelotti'den Ronaldo'ya Arabistan uyarısı

20.12.2022 - 10:14 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 10:39

Dünya Kupası'ndan elenen Portekiz'in en çok konuşulan ismi olan Cristiano Ronaldo için Al Nassr iddiaları gündeme gelirken Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti konuştu

Carlo Ancelotti'den Ronaldo'ya Arabistan uyarısı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Portekiz ile turnuvaya veda eden Ronaldo için Suudi Arabistan kulübü Al Nassr iddiaları gündeme gelmişti.

Arabistan onun için en uygun yer değil

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancoletti Ronaldo için çıkan Al Nassr haberlerini "Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum. Ronaldo'nun hala yüksek seviyede rekabet etmek istediğini biliyorum. Suudi Arabistan'ın onun için en uygun yer olduğunu düşünmüyorum" şeklinde değerlendirdi. 

Ronaldo farklı şekilde bitirdi

Ancoletti ayrıca geride kalan Dünya Kupası ve Cristiano Ronaldo - Lionel Messi rekabetine değinirken, "Messi kariyerini Dünya Kupası ile bitiriliyor, Ronaldo ise farklı bir şekilde. Ancak böyle olsa bile Ronaldo'nun özellikle Real Madrid'de, taraftarların kalbinde sonsuza kadar kalacak olağanüstü bir kariyeri vardı" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kırmızı Şeytanlar, Ronaldo'nun yerine gelecek ismi buldu!
Habere Git

Ronaldo yalanladı

Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo ile 2.5 yıllık sözleşme için 500 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığı öne sürülmüştü. Uzun süre konuşulan bu teklifi Ronaldo yalanlamıştı.
 

Real Madrid tesislerinde antrenman yapıyor

Cristiano Ronaldo Dünya Kupası'nın ardından antrenman yapmak için Real Madrid yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi ve La Liga devinin tesislerinde çalışmalarına başladı.

Avrupa'da devam etmek istiyor

Daily Mail'de yer alan habere göre Ronaldo'nun Arap kulüplerinden gelen bu tekliflere rağmen Avrupa'da kariyerini sürdürmek istiyor. Cristiano Ronaldo'nun bu kararını menajeri Jorge Mendes'e de ilettiği belirtilirken oyuncusunu Arabistan'a götürmek isteyen Mendes ile aralarının açıldığı iddia edildi. 

 

701 gol ve 223 asist

Cristiano Ronaldo kariyeri boyunca Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. Ünlü oyuncu için toplam 247 milyon euro bonservis bedeli ödenirken 701 gol ve 223 asist ile dünya futboluna damga vurdu. 

Messi'yi kutlamadı

Öte yandan Messi ile rekabet halinde olan Ronaldo'nun Arjantinli yıldızın Dünya Kupası'nı kazanmasının ardından bir tebrik mesajı yayınlamadı. Toplamda 780 milyon takipçisi olan Ronaldo final hakkında Instagram, Twitter veya Facebook’tan hiçbir paylaşım yapmadı 

Senin için hazırladığımız haberler