Ancelotti ve Vazquez'den Arda Güler'e övgü: "Tarihin en iyilerinden biri olabilir"

01.08.2024 - 09:34 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 09:44

Yeni sezon hazırlıklarını ABD'nin Illinois eyaletinin Chicago kentinde sürdüren ve hazırlık maçında Milan'a yenilen Real Madrid'de Ancelotti ve Vazquez'den Arda Güler'e övgü geldi.

Ancelotti ve Vazquez'den Arda Güler'e övgü: "Tarihin en iyilerinden biri olabilir"

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını ABD'nin Illinois eyaletinin Chicago kentinde sürdüren ve Soldier Field Stadyumu'nda AC Milan ile karşı karşıya gelen Real Madrid, mücadeleyi 1-0 kaybetti.

Arda Güler 45 dakika sahada kaldı

Real Madrid'de Arda Güler mücadeleye ilk 11'de başladı ve 45 dakika sahada kaldı.

"Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir"

Maçın ardından Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, açıklamalarda bulundu. Arda Güler'den övgüyle bahseden İtalyan çalıştırıcı, "Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir.

"Daha büyük rolü olacak"

Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sağ, solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak" dedi.

"Bu sezon Arda'dan kesinlikle harika anlar göreceğiz"

Lucas Vazquez ise, "Arda geçen sezonu çok güçlü bir şekilde tamamladı ve harika bir Avrupa Şampiyonası geçirdi. Arda'nın büyük bir potansiyeli, harika bir tutumu ve öğrenme arzusu var ve bu da sahada kendini gösteriyor. Bu sezon ondan kesinlikle harika anlar göreceğiz" şeklinde konuştu.

Rakip Barcelona

ABD'deki ilk hazırlık maçında Milan'a 1-0 kaybeden Ancelotti'nin ekibi 4 Ağustos Pazar günü saat 02.00'de Barcelona ile ve 7 Ağustos Çarşamba günü saat 02.00'de Chelsea ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler