Anadolu Efes transfere doymuyor! Milli yıldıza teklif yaptı

28.05.2024 - 09:36 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 09:48

Transfer haberleri. Basketbol Süper Ligi takımlarından Anadolu Efes transfere doymuyor. Güçlü bir kadro kurmak isteyen İstanbul ekibi milli yıldıza teklif yaptı.

Anadolu Efes transfere doymuyor! Milli yıldıza teklif yaptı

AJANSSPOR-HABER

2023-2024 sezonunda istediği başarıları bir türlü elde edemeyen Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Vincent Poirier ile anlaşma sağlandı

Son olarak İspanyol devi Real Madrid forması giyen Fransız pivot Vincent Poirier ile anlaşmaya varan İstanbul ekibi, bir oyuncuya daha teklifte bulundu.

Anadolu Efes, Furkan Korkmaz'a teklif yaptı

Basketinside.com sitesinde yer alan habere göre; Anadolu Efes, son olarak Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers’tan takaslandığı Indiana Pacers tarafından serbest bırakılan Furkan Korkmaz'a teklif yaptı.

Fenerbahçe de ilgileniyor

Haberde, milli yıldızın tekrar Avrupa'ya geri dönmesi durumunda Fenerbahçe Beko'nun da oyuncuya teklif yapmaya hazır olduğu belirtildi.

NBA performansı

Philadelphia 76ers'ta son iki yıldır forma şansı bulmakta zorlanan ve Indiana Pacers'a takas edildikten sonra serbest kalan 26 yaşındaki basketbolcu, 2017'den beri görev yaptığı NBA'de maç başına 6,8 sayı, 2 ribaunt ve 1,2 asist ortalamaları yakaladı.

İsmi Beşiktaş ile anılmıştı

Serbest kaldıktan bir süre sonra Türkiye'ye gelen Furkan Korkmaz'ın ismi Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş ile anılmıştı.

NBA'de farklı takımlarla transfer görüşmeleri sürüyor

Kariyerini NBA'de sürdürmeyi planlayan Furkan, "Menajerim NBA'de farklı takımlarla benim adıma transfer görüşmelerimi sürdürüyor. Ben de bu nedenle birkaç gün sonra ABD'ye döneceğim" mesajını paylaşmıştı.

Öte yandan Anadolu Efes, koç Tomislav Mijatovic ve Shane Larkin ile olan sözleşmesini uzatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler