"Ana rakibimiz İngiltere olacak"

14.04.2020 - 14:11 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 14:11

Koronavirüs sürecinde ekonomik etkiler tüm dünya ülkelerinde kendini göstermeye başladı. Almanya'nın bu süreci iyi yönettiği sıkça konuşuluyor. Alman spor avukatı Christoph Schickhardt, pandemi sürecinden güçlenerek çıkacakları görüşünde.

Koronavirüs tüm dünyayı olumsuz yönde etkiledi. Almanya'da futbol maçlarına seyircisiz bir şekilde başlayabilmek adına hazırlık yapılıyor. Avrupa'da birçok ülkede futbolcuların yıllık ücretlerinde kesintiler yapılıyor. Almanya'nın ise pandemiden güçlenerek çıkacağı ifadeleri gündemde.

Almanya cazibe merkezi olacak diyen başkanlar var...

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya'da diğer ülkelere nazaran futbolcuların alacaklarındaki kesintilerin daha düşük şekilde olduğu konuşuluyor. Hatta bu durumun gelecek yıllar için Almanya'yı futbolcu transferinde daha cazip bir ülke haline getireceğini kulüp başkanları görüş olarak ortaya koyuyor.

Schickhardt: "İngiltere ana rakip olarak kalacak"

Almanya'da Spor Avukatı Christoph Schickhardt, tüm dünyayı sarsan bu krizden Almanya'nın faydalanabileceğini ifade etti. Schickhardt yaptığı açıklamada, "Alman futbolu ve Bundesliga'nın Avrupa sıralamasında öne çıkacağını düşünüyorum. Buna olan inancım sağlam. Ana rakip İngiltere rakip olarak kalacak" ifadelerini kullandı.

Doğru modelle kulüp yönetmenin önemi...

"Bu dönemde önemli olan hayatta kalmak" diyen Christoph Schickhardt, kulüplerin doğru modelle yönetilmesi gerektiğini de vurguladı.

Senin için hazırladığımız haberler