İşte Eyüpspor'un Ampem Transferinde Ödeyeceği Bonservis

19.07.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 22:43

Transferin hızlı ekiplerinden Eyüpspor’un son olarak kadrosuna kattığı Prince Ampem için kasasından çıkaracağı bonservis bedeli belli oldu. Detaylar...

İşte Eyüpspor'un Ampem Transferinde Ödeyeceği Bonservis

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig’de sezona iyi başlayarak Süper Lig bileti almak isteyen Eyüpspor, transferde vitesi düşürmüyor. Kadrosuna önemli takviyelerde bulunan İstanbul ekibi, en son Hırvatistan temsilcisi HNK Rijeka’nın Ganalı kanat oyuncusu Prince Ampem’i renklerine bağladı. 

Bonservisi belli oldu

Eyüpspor, Hırvat ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu için bonservis bedelini de kasasından çıkardı. İstanbul ekibinin başarılı futbolcu için 1 milyon Euro ödeyeceği ve bunu da 3 taksit halinde yapacağı öğrenildi. 

İlk kez bonservis ödendi

Profesyonel kariyerine Gana ekiplerinden WAFA SC’de başlayan başarılı futbolcu, sırasıyla HNK Sibenik ve HNK Rijeka formalarını giydi. 4’üncü kulübü Eyüpspor olan başarılı futbolcu için ilk kez bonservis ödenmiş oldu.

İlgini Çekebilir
Ganalı yıldız Eyüpspor'da! Gözyaşlarıyla veda etti...
Habere Git

Geçen sezon 11 gole katkı koydu

2021 yılında transfer olduğu HNK Rijeka ile toplamda 81 maça çıkan Ampem, 10 gol ve 13 asist yaparak dikkat çekti. Ganalı futbolcu, geçen sezon ise toplamda 39 maça çıkarken, 5 gol ve 6 asist üretmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler