Amir Hadziahmetovic'te anlaşma tamam! Geri dönüyor...

09.08.2024 - 17:43 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 17:46

Süper Lig devi Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen Amir Hadziahmetovic, eski takımı Konyaspor'a transfer oluyor. Detaylar...

Amir Hadziahmetovic'te anlaşma tamam! Geri dönüyor...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun kadro planlamasına devam eden Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic ile yollar ayrılma kararı alınmıştı. Siyah-Beyazlılar, takımda düşünmediği oyuncu için Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı. Detaylar...

Anlaşma tamam

Sercan Dikme'nin haberine göre; Beşiktaş ve Çaykur Rizespor Amir Hadziahmetovic transferi için kiralık anlaşma sağladı.

Amir'e düşünmesi için süre verildi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Beşiktaş yönetimi Amir’le görüşüp gelen teklifleri değerlendirmesini istedi. Hadziahmetovic de daha fazla süre bulabilmek Beşiktaş’tan kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Hadziahmetovic birkaç gün içinde Çaykur Rizespor’a gidecek.

Amir takımda kalmak istemişti

Sercan Dikme'nin aktardığı habere göre; Amir Hadžiahmetović daha önce yapılan görüşmelerde takımda kalmayı istemişti ancak daha sonraki toplantılar sonrasında Beşiktaş’ın da önünü açmak için Çaykur Rizespor’un teklifini kabul etti.

Beşiktaş’ta yabancı futbolcu sayısı 16 oldu. Beşiktaş yönetimi orta saha transferi çalışmalarını hızlandırdı. 6-8 numarada oynayan futbolcu takviyesi yapılacağı da iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler