Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım'dan Bursaspor Maçı Açıklaması

05.03.2023 - 18:05 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 18:21

Bursaspor-Amedspor TFF 2. Lig maçında kavga çıktı. Sahaya yabancı maddeler atıldı. Selahattin Yıldırım olaylara rağmen maçın oynatılmasına tepki gösterdi.

Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım'dan Bursaspor Maçı Açıklaması

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 23. haftasında Bursaspor ile Amedspor'un karşı karşıya geldi. Müsabaka, istenmeyen görüntülere sahne oldu. Futbolcular arasında çıkan kavga, taraftarın Amedli oyunculara attığı yabancı maddeler maça damga vurdu. Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, maçın ardından açıklama yaptı.

Maçın oynatılmasına tepki

Bursaspor ve Amedspor futbolcuları maç öncesi ısınma esnasında birbirine girdi. Tekme tokat kavga güvenlik güçlerinin müdahalesi ile yatıştırılabildi. Bursaspor tribünleri de Amedsporlu oyunculara sayısız yabancı madde attı. Olaylar maç içinde de devam ederken, müsabakanın her şeye rağmen oynanması tepki çekti.

"TFF Başkanı telefonunu kapattı"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, "Dünden beri yaşanan bütün barbarlığa, saldırılara, müdahalesizliğe, TFF Başkanı'nın telefonunu kapatmasına, hakemin maçı tatil etmesi için birinin ölmesini beklemesine rağmen sahada korkusuzca mücadele eden aslanlarımızı, hocalarımızı ve yöneticilerimizi tebrik ederim" dedi.

İlgini Çekebilir
Bursa'da tepki çeken pankartlar, Soylu'dan soruşturma
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler