Amedspor'da Serdar Bozkurt dönemi sona erdi

29.12.2023 - 13:30 | Son Güncellenme: 29.12.2023 - 13:53

TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor'da teknik direktör Serdar Bozkurt ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrıldığı açıklandı. Detaylar haberde...

Amedspor'da Serdar Bozkurt dönemi sona erdi

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor'da teknik direktör Serdar Bozkurt ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrıldığını açıkladı. 

Amedspor'dan açıklama geldi

Amedspor, teknik direktör Serdar Bozkurt ile yolların karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklandı. Diyarbakır ekibinden yapılan açıklamada, ''Profesyonel A Takım Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Serdar Bozkurt ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.'' ifadeleri kullanıldı.  

''Amedspor'a başarılar diliyorum''

Teknik direktör Serdar Bozkurt'tan Amedspor'dan ayrıldıktan sonra ilk açıklama geldi. Bozkurt, ''Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Diyarbakır'ın ve bölgenin en gözde camiası olan Amedspor ile sözleşmemi bugün itibari ile sonlandırmış bulunmaktayım. Sıfırdan kurulan bir takımda işler iyi giderken nasıl herkes kendine başarıda pay çıkarıyorsa, olumsuz durumlarda da kenara çekilmemek ve sorumluluğu üzerinden atma- mak gerekmektedir. Başarı görecelidir, içinde bulunduğunuz duruma ve kişilerin bakış açısı- na göre değişiklik göstermektedir. Futbolu tamamen skor odaklı bir oyun olarak gördüğümüz ülkemizde, futbolcularıma her zaman futbolun doğrularını sahaya yansıt- malarını ve izleyicilere zevk alacakları bir oyun izletmelerini söylemişimdir. Saha dışı dedikodularla değilde saha içinde yapıla- cak aksiyonlar ile ilgilenmeyi ilke edinmiş bir teknik adam olarak tabeladan ziyade sahada oynanan oyunu hep önem- semişimdir ve bundan sonra da bakış açım hep böyle olacaktır. Çalıştığım süre zarfında bizden desteklerini es- irgemeyen kulüp başkanımız Aziz Elaldı, başkan vekilimiz Ahmet Elenay ve tüm yönetim kurulu üyelerine, başarılı olduklarına inandığım fut- bolcu kardeşlerime, kulüp persone- line, teknik heyetteki arkadaşları- ma, basın mensuplarına, Diyar- bakır'da bulunduğumuz süre zarfında bir kardeş gibi her zaman yanımızda olan Salih Per- vane, Yusuf Bayuncuk, Eyüp Elaltunhan'a ve Amedsporun çok değerli taraftarlarına teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda Amedspor'a başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Lig'de 3. sırada yer alıyor 

Amedspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 3. sırada yer alıyor. Diyarbakır ekibi ligde oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 36 puan topladı.

Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti 

Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turda veda etti. Diyarbakır ekibi Boluspor'a 4. turda 1-0 elenerek bu sezonluk kupada noktayı koydu. 

Senin için hazırladığımız haberler