Amazon'dan Netflix'e misilleme! Arda Turan...

19.03.2024 - 12:24 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 13:02

Türkiye'de önemli yayın platformlarından biri olan Amazon Prime Video, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan'ın belgeselini duyurdu. Arda Turan da sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Amazon'dan Netflix'e misilleme! Arda Turan...

AJANSSPOR HABER

Dünyaca ünlü yayın platformlarından biri olan Amazon Prime Video, eski futbolcu ve teknik direktör Arda Turan'ın belgeselinin çekileceğini duyurdu. Bu belgeseli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haber veren Arda Turan, "Hayatımın hiç bilinmeyen detaylarını paylaşacağım" dedi.

"Kendimle yüzleşme hikayem"

Belgeselin duyurulmasının ardından Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan Arda Turan, şu açıklamayı yaptı: "Ben, Arda Turan. Bu hayatta büyük mutluluklar yaşadım, sayısız başarılar elde ettim; sevindim, üzüldüm, güldüm, ağladım. Çok sevdim, çok fazla sevildim. Yanlış anlattım bazen de yanlış anlaşıldım. Bu, sadece başarılarımı ve hatalarımı anlatan bir belgesel değil. Bu, kendimle yüzleşme hikayem. Beni ben yapan her şeyle, beni ben yapan herkesle birlikte."

"Hayatımın hiç bilinmeyen detaylarını paylaşacağım"

Instagram hesabından belgesel ile ilgili bir paylaşımda daha bulunan Arda Turan, "Bayrampaşa’nın dar sokaklarında başlayıp Ali Sami Yen’e, Vicente Calderon’a, Camp Nou’ya uzanan; herkesin bildiği hayatımın hiç bilinmeyen detaylarını paylaşacağım." ifadelerini kullandı.

Akıllara Terim belgeseli geldi

Arda Turan belgeselinin duyurusu, akıllara Netflix'in "Terim" belgeselini de getirdi. Netflix 2022 yılında, Galatasaray ve milli takımda birçok başarıya imza atan deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in 4 bölümden oluşan belgeselini yayınlamıştı.

Arda Turan belgeseli ne zaman çıkacak?

Arda Turan belgeseli için yapılan paylaşımlarda çıkış tarihi için "Çok yakında" ifadesi kullanılırken, belgeselin 2024'ün sonuna doğru yayınlanmasının beklendiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler