Amatör’de Heyecan Zirve Yaptı! Küçükçekmece Sinopspor - Çorluspor 1947...

06.04.2023 - 10:31 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 10:37

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta Küçükçekmece Sinopspor, sahasında Çorluspor 1947'yi 2-0 mağlup etti ve rakibiyle puanını eşitledi. İşte detaylar...

Amatör’de Heyecan Zirve Yaptı! Küçükçekmece Sinopspor - Çorluspor 1947...

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta derbi tadındaki maçında Küçükçekmece Sinopspor ile Çorluspor 1947 karşı karşıya geldi. Neden derbi tadındaydı çünkü maçı 2-0 kazanan Küçükçekmece Sinopspor, lider Çorluspor 1947 ile puanlarını eşitledi. Bu sonuçla bitime iki hafta kala ise grupta nefesler tutulmuş oldu.

Tribünler tıklım tıklım

Öncelikle belirtmek gerekir, hangi şehirde olursa olsun futbolseverler amatör futbola muazzam ilgi gösteriyor. Hafta içi 16.00 gibi bir saatte hem havanın soğuk ve yağmurlu olmasına hem de Ramazan ayında olmamıza rağmen maçın oynandığı Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nın her iki tribünüde doluydu.

Siyasi partiler ve başkanlar da maça yoğun ilgi gösterdi

Hatta protokol tribününün aşırı kalabalık ve yoğun olması dikkat çekiciydi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi başta olmak üzere çeşitli partilerden yerel siyasiler maça yoğun ilgi göstermişlerdi.

Çorluspor 1947 başkanına olumsuz tezahürat

Maçın ilginç noktalarından biri ise her iki kulübün başkanının Sinoplu olmasıydı. Bu sebeple Küçükçekmece Sinopspor taraftarları sık sık rakip Çorluspor 1947 başkanı Yusuf Gümüş’e olumsuz tezahüratlarda bulundu. Hatta bu durumu hicveden pankartları ise tribünde yerini almıştı.

Yusuf Şimşek ilk yenilgisini aldı

Çorluspor 1947’nin teknik direktörü futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim Yusuf Şimşek. Takımının başında 18. kez sahaya çıkan tecrübeli teknik adam, ilk yenilgisini tatmış oldu.

Rafet Orhan gözyaşlarına hakim olamadı

Maçın skoruna en çok sevinenlerden biri ise Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan oldu. Özellikle taraftarların kendisi için yapmış olduğu tezahüratlardan ve zorlu maçta alınan 3 puandan dolayı maç sonunda gözyaşlarını tutamadığı görüldü

Kalan iki haftada Çorluspor 1947, ilginç fikstürü gereği iki hendek takımlarıyla oynayacak. Bu maçlardan kayıpsız ayrıldığı takdirde grubunu lider olarak tamamlayacak. 

Statü gereği sadece grup liderleri 3. lige yükselme play-offları oynamaya hak kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler